Milyen autót ajánlottok 400-500 ezer HUF -ig, amely megbízható, alacsony a fogyasztása és a fenntartása?
Így van, Suzuki Swift-re tökéletesen ráillik ez a leírás.
Amit még ajánlok, mert van róla személyes tapasztalatom (2f és 6n is volt már), az a Vw Polo.
Első szériás cordoba, toledo (nagyobbak mint a suzuki)
Polo Classic, esetleg renult magane.
De egy ilyen mindet veri. Tapasztlat
Nem vagyok nagy suzuki ellenes, köszönöm a válaszokat:) De valahogy jobban érezném magam egy E39 -es BMW -ben, vagy egy ilyenben : [link] Bár tudom, hogy ilyen áron elég gagyi állapotú BMW -t lehet kapni, s utóbbi két autónak az alkatrészei meg elég költséges, de a díel motor igencsak tetszetős. Nem városi cirkálásra lenne használva, hanem A pontból B pontba való utazáshoz autópályán. :)
A Suzukinak mennyi a fogyasztása? Van dízeles változata is?
Hát a régi swiftekben nincs dízel azt tudom hogy pályán 100-110 nél 5 liter körüli fogyasztást produkált az 1.0 swiftem az 1.3 sem fogyaszt többet max egy fél literel és az már bírja az autó páját is vagy esetleg keres egy 1.6 sedánt azoknak is 5.5-6 liter körüli afogyasztása apályán enél atempónál ahaveromnak 1.6 sedánja van mert ő is sokat használja páján de az 1.3 16 szelepesek ugyan olyan erős motoral rendelkeznek mint asima 1.6 sok szóval már azok is bírják a 130 cat apályán igaz akkor a fogyasztás nem 5.5 liter lesz hanem inkább 6 liter
Azt meg vitatnám hogy seat cordoba nagyobb az utastér nagysága egyforma a swiftjével csak kívűlról néz ki nagyobnak Úgymond az agresszívabb vonalai véget :)
Nem egy F astrás haverom meglepődöt mikor beűlt aswiftembe mikor még az volt nekem is hogy nem is kissebb belűról
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!