Derbi Senda vagy Yamaha Aerox?
akkor téged jól átkúrtak, mert én 1800-ért vettem pl gáz bowdent hozzá... :D 65-ből meg teljesen felújítottam az egész blokkot vadiúj alkatrészekkel, nem csak egy szaros dugó csere, hanem erősített, 80-as hengert is elviselő főtengely, alap 50-es hengerszett, összes csapágy és szimering, gyakorlatilag egy 0km-es blokk ami jobb minőségű cuccokból lett összerakva mint amiket gyárilag pakoltak bele...
végsebesség enduroként (~1 bar nyomású böszme krossz gumikkal) 85-87 körül van, persze supermoto kerekekkel jobb lenne, de aszfaltgumival vizes füvön/sárban menni borzalmas, így én maradok a terepgumiknál...
sendával lényegesen jobb motorozni, mivel igazi 6 sebességes VÁLTÓS MOTOR, és nem rotyogó...
ha motorozni szeretnél akkor senda, ha csak közlekedni akkor robogó...
egyébként jobban jársz ha olyan sendát keresel amiben már minarelli AM6 blokk van, ahhoz hegyekben állnak az alkatrészek mert rengeteg motorba teszik ezt a blokkot (yamaha, aprilia, stb...)
pedig hülyeséget beszélsz, mert 2006-tól minarelli am6 van benne... onnan lehet megkülönböztetni kívülről a 2 blokkot, hogy a derbi blokkban kuplung oldalon alul van az olajpumpa, és felette a vízpumpa, az AM6-ban pedig pont fordítva, ott alul van a vízpumpa és felette az olaj...
senda derbi blokkal:
senda am6-al:
méghogy nem am6? tessék itt egy aprilia sx 50, amiben mindig is minarelli blokk volt, az utolsó csavarig egyeznek:
Ha 100 felkiáltójellel írod akkor is hülyeség amit magyarázol...
bocs, az egy RX volt, (nem mintha számítana) de a lelked megnyugtatására itt egy SX:
Na még mindig nem AM6 van a derbiben? hülye gyerek...
Senda nagyobb élményt nyújt...
Amúgy mindenki hülyeséget ír, mivel derbikbe 2005 előtt ebs/ebe blokkot raktak, 2005 után pedig jött az új blokk a d50b0/d50b1 és derbit SOHA NEM SZERELTEK AM6-blokkal, sőt újabb apriliak is kapták már a d50b0 blokkot, erről ennyit, aki jártasabb a témában az úgyis tudja az igazságot, illetve volt már dolgom mind2 típussal...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!