Yamaha Aerox kuplung csere?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem, hogy variátort és kuplungot cserélni kéne már? nem kevés kilóméter van benne de még gyáriak.. érzem már a kuplungrugók ki vannak nyúlva mert nehezen és alacsony fordulaton indul már. Mi lenne célszerűbb, új alkatrészek vagy új rugók meg kontrasztrugó, a variátorba meg csúszka és görgő csere? Ha új alkatrészek akkor mit ajánlatok elérhető áron? (én motoforce racing variátorra és racing evolution kuplungra gondoltam) Azonban ha elég lenne a rugók görgők és a csúszka cseréje mit ajánlanátok? Az alapnál kicsit nyomatékosabbat szeretnék de nem túlságosan.. pl malossi sárga rugó mellég a gyári 5.5-ös görgő stb. előre is köszi :)2014. aug. 3. 23:59
1/1 anonim válasza:
szerintem ha gyári a karburátor, kupfogó stb. akkor a görgők, meg tolórugó is maradjon az, ezekkel az ideális fordulatszémon gyorsít a motor tőgáznál, mondjukma kupplungrugót ha erősebbre cseréled lehet fickósabban indul meg, de könnyebb görgőkkel és vagy erősebb kontraszrugóval magasabb fordulatra kényszeríteni a gyári motort szerintem nincs értelme, csak ha van egy olyan kipufogó, meg több benzint kap, amivel a teljesítményleadás magasabb fordulatra tolódik, egyébként csak többletfogyasztás lesz leginkább. annak idején mi is csinálgattuk, haveromnak a gyári sr-je nem lett jobb csak ettől, csak jobban bőgött, az enyémbe akkor volt egy 70-es henger, minden más gyári plusz egyszer beleraktunk kb. a gyárinál másfélszer nehezebb görgőket, de úgyis állva hagyta az sr-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!