Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Melyik típusú Audi A6-ot...

Melyik típusú Audi A6-ot ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Audi A6(C5)-t vásárlását tervezem, de nem tudom, hogy a 110Le vagy a 131Le válasszam. Mi különbség a 2 motor között, illetve a többlet lóerőt mi adja az erősebb változatba?

[link]

[link]

Vélemények erről a 2 kocsiról?

2014. szept. 1. 12:01
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm pont ilyen válaszra vártam :) Egyébként elsősorban a nagyobb kaszni a csere oka mint ahogy azt már az előbb írtam is, ezenkívül pedig még pár kényelmi extra mint Pl a dupla digit klíma.
2014. szept. 1. 23:36
 12/15 anonim ***** válasza:
akkor vegyél, de szándd rá az időt energiát hogy találj egy jót, meg a megfelelő vételárat ne sajnáld, és ne a kilóméternmek higyj, hanem alaposan nézd meg az állapotot, vagy legjobb ha elkísér egy hozzáértő
2014. szept. 2. 10:19
 13/15 anonim ***** válasza:

Az évjáratához képest rohadt sokat kérnek.

6 ezer euroért itthon vehetsz 2004, 2005 évjáratút. Igaz sok km-rel vannak de keresgélni kell és lehet találni.

A km is gyanús ennyi évesen.:O

2014. szept. 3. 01:29
 14/15 A kérdező kommentje:
Meggondoltam magam inkább Passatot veszek. A 2007-8-9-es jó állapotú Passatok 2-3 millió között vannak. 2.0 CR Tdi 140le, vegyes fogyasztás 5,5 körül. Igaz a belseje nem tetszik nekem annyira mint az Audiké de nem csúnyák. Gondolom ti is inkább a CR-es változatokat ajánljátok a PD helyett.
2014. szept. 8. 19:17
 15/15 A kérdező kommentje:

[link]

[link]

[link]

ezekről vélemény?

2014. szept. 8. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!