Melyik típusú Audi A6-ot ajánlanátok?
Audi A6(C5)-t vásárlását tervezem, de nem tudom, hogy a 110Le vagy a 131Le válasszam. Mi különbség a 2 motor között, illetve a többlet lóerőt mi adja az erősebb változatba?
Vélemények erről a 2 kocsiról?
Máshogy vannak hangolva. Ha kell az a +21 ló akkor azt venném, de ha itthon használod akkor a 110 lovas is bőven megteszi.
Ezt a két kocsit viszont semmiképp sem venném. Az emberek nem azért vesznek ekkora prémium dízel kombit hogy évi 10 ezret menjenek vele. Ezekben legalább 300 ezer km van, és ott már könnyen jöhetnek a több százezres szervizszámlák.
3-mas vagyok.
Elfelejtettem irni egy tippet még: ott van a 2.5-ös TDI 180 lóerővel (nem a 150 lovas ez nagyon fontos!!!), ami bár ugyanaz a motor, mint a sikertelen 150 lovas, viszont a 180 lovasban kijavitották már az összes hibát ami a 150 lovasban volt, igy ugyanolyan megbizható mint egy 1.9-es. És azért ez már viszi rendesen ezt a nagy autót.
Kérdező!
Ne a saját autódból indulj ki. Ezt valaki más használta, így nagy eséllyel nem ismered az előéletét. 10 év alatt is ki lehet nyírni bármilyen autót. És ilyen óraállás 99,9% hogy visszatekerték, de ez soha nem fog kiderülni.
Lehet hogy a te autód patika állapotú, de ezeknél már a képeken is látszik hogy nem a heti bevásárlásra használták.
Inkább vegyél olyat aminek hihető a futásteljesítménye. Ha meg számít a fogyasztás és az ár akkor ne A6-ost vegyél. Passat, Octavia, Superb ugyanaz a technika, csak olcsóbb mert nem Audi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!