Péter002 kérdése:
Mi baja lehet annak a 4t motornak ami hidegen feketén füstöl? Mik lehetnek az esedékes bajok?
Figyelt kérdés
2014. aug. 26. 22:40
1/6 sz0tyi válasza:
Biztos, hogy feketén, és nem enyhén kékesen? A fekete elvileg a nem megfelelő égés jele -gyújtás állhat rossz helyen, nem megfelelő üzemanyag. Benzinszagú a kipufogógáz?
2/6 anonim válasza:
1.Gyűrűk készenvannak.
2.Kínai
3.Gázolaj van benne
3/6 A kérdező kommentje:
azt mondta az ember akitől meg szeretném venni, hogy feketén és csak hidegen!
én azt mondtam neki, hogy eszi az olajat a fekete füst arra utal de azt mondta ő is, hogy akkor kékes lenne a füstje, de kékes füstről még nem is hallottam nem is láttam..
amúgy egy Honda XR600R ről lenne szó 90 es évjárat és ezekre még nem jellemző az ilyen probléma..
2014. aug. 27. 19:23
4/6 A kérdező kommentje:
hengerfej tömítés lehet?
japán de a régi fajta Honda
100% ig benzinnel használva
2014. aug. 27. 19:41
5/6 anonim válasza:
Meg lett a baj?Nekem egy honda xl600r-em van és hasonló a gond, csak hogy ez 1985-ös.
6/6 anonim válasza:
irány a múzeum,tessék motortvenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!