Mit szóltok ehhez az autóhoz?
Én arra spórolok, hogy tudjak venni egy 200-300.000 Ft-os, működőképes autót, ehhez képest ez a Ferrari 49.000.000 Ft!!!
Nem panaszkodni akarok, ne értsetek félre, csak megdöbbentőek ezek a különbségek, nem?
Ebből az árból kijönne egy nagy családi ház, egy kis kocsi meg jó pár évnyi gondtalan élet...
Álmodj királylány...:-(
Szerintem a világon semmi baj sincsen ezzel. Egyrészt, aki megvásárolja, az bizonyosan úgy is gondolja, hogy jó vásárt csinált. Hogy miért éri meg neki, azt tőle kell kérdezni (illetve én tudom, hogy miért, de én nem vagyok hiteles).
Másik megközelítésben pedig, a világon szinte minden árucikknek van szegény réteghez igazított típusa, középosztályra, felsőkre és legfelsőkre szabott modell. Apám volt főnökének a házi mozitermének a hangosítása 22 ezer euróba került. TV, ruha, telefon, bárminek megvan a pokoli drága megfelelője.
Nekem jelenleg egy ezeréves régi Mazdám van, amit nászajándékba kaptunk, enélkül gyalog járnék. Irígy szemekkel pislogok a gyönyörű, új Skoda Octaviák felé, és tudom, hogy ha volna rá pénzem, biztosan olyant vásárolnék. Ugyanígy a Ferrarival is. Ha volna néhány milliárd forintom, biztos nem sajnálnék 50 milliót egy Ferrariért. Ha a mindennapokban nem érzem meg az autó árának a hiányát, akkor miért ne vásárolnám meg?
Egyébként gyönyörű autó..! :))
Te arra spórolsz, hogy vegyél egy 200-300ezer forintos autót, afrikában meg épp hárman éhen halnak amíg ezt írom.
mindennél van rosszabb, és mindennél van jobb.
De szerintem aki ferrarit vesz, az már nem is 50 millióért vesz házat, hanem mondjuk 300-400 az alja.
Aztán ahhoz is hozzászoknak, és azon veszik észre magukat, hogy lehet, hogy van ilyen autó, meg olyan ház, csak éppen nem éreznek tőle semmit. Én ezt már a telefonnál észrevettem. megvehetem a legcsúcskategóriásabb telefont, egy két héten belül úgy hozzászokok, hogy lehetne 3310esem is
14:40
K*rvára d*göljél meg.
Na jó,ilyet nem kívánunk másnak,de én nagyon szeretem az olasz autókat,van is egy,ne fikázd,amíg nem tudod mit fikázol.Biztos F*Sukid,Vagy FÓSVágened van.
az előző tényleg valami szuper szuzukis lehet..
az olasz autók bizonyítottam jók.. :) de szánalmas vagy, biztos örülnél, ha te is egy ferrariban mereszthetnéd a feneked, mi? :) felejtsd el szivem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!