Mit szóltok ehhez az autóhoz?
Figyelt kérdés
Én arra spórolok, hogy tudjak venni egy 200-300.000 Ft-os, működőképes autót, ehhez képest ez a Ferrari 49.000.000 Ft!!!
Nem panaszkodni akarok, ne értsetek félre, csak megdöbbentőek ezek a különbségek, nem?
Ebből az árból kijönne egy nagy családi ház, egy kis kocsi meg jó pár évnyi gondtalan élet...
Álmodj királylány...:-(
2010. jan. 16. 12:03
2/17 A kérdező kommentje:
Krisztus Isten!:-)
2010. jan. 16. 12:18
3/17 anonim válasza:
Nem is olyan régen még egy bugatti veyron is találtam nem is tudom pontosan hány száz millióért.
4/17 anonim válasza:
szerintem semmi értelme ilyen autót venni ha 60(most csak mondtam egy számot) a sebességkorlátozás :D
5/17 A kérdező kommentje:
Hát, ebben van igazság!
2010. jan. 16. 12:56
6/17 anonim válasza:
Ha nem lenne rá igény nem gyártanák.
Sajnos ilyen világ ez.
7/17 anonim válasza:
És egy Delorean-dmc 12 mennyi??
Nem találtam googlen
9/17 anonim válasza:
láttam már a használt autó.hu oldalon 300.000.000 Ft os autót is xD 2009 es Lamborghini xD Ennyit elkérni egy autóért.
10/17 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!