Gondolom anyagilag nem vagy eleresztve, de tudnod kell, hogy ebben a korban venni egy kocsit az nagy lutri, szóval lehet, hogy fél év múlva már 400 ezerbe fog fájni.
A száz ezer vétli árhoz nyugodtan hozzárakhatsz, hiszen januárban vinned kell műszakira és tuti lesz rajta mit szerelni (nem véletlen most adja el).
Ha mindenkép ilyen korú autót akarsz, akkor inkább valami német kocsit vennék.
De gondolkodj el a limit felemelésen, mert ahogy írtam könnyen lehet ugyan azért a pénzért (xszáz ezer) egy ilyen roncs és egy jobb autód.
Szerelőhöz vidd el megnézetni vétel elött.
egyetértek az előttem szólókkal ...
én a helyedben egy kicsit még ráraknék a vételi árra (persze nem tudom, hogy állsz anyagilag).
én mondjuk egy F astra-ra gondoltam, azt lehet strapálni, megbízható, olcsó a fenntartása, és azért kultúráltabb is - bocsi.
mit szólnál mondjuk ehhez??
- ez a legolcsóbb, ami magyar okmányokkal és épségben van, ezért linkeltem be ezt. sok sikert
Ha lenne jogsim, és nem 1 lada vagy trabant lenne az álomautóm megvenném, mert nem egy gyakori darab:D
De ez a hátulütője a dolognak, mivel ritka, ezért feltehetően az alkatrész utánpótlás terén nem valami jeles:S
Bár ennyit megér.Mivel Öreg, Francia, ezért a korrózióra naon figyelj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!