Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kinek mi a velemenye az F10...

Kinek mi a velemenye az F10 BMW M5-rol?

Figyelt kérdés
szemelyes tapasztalat vagy barmi jo lenne elore is koszonom

2014. aug. 25. 15:22
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Mire vagy kivancsi?
2014. aug. 25. 15:59
 2/20 anonim ***** válasza:

Nekem bejön, van benne erő, meg jobban lehet tuningolni mint a szívó motorokat.

700 lóerőt komolyabb belenyúlás nélkül akár.

Csak kicsit nehéz a kocsi.

2014. aug. 25. 16:33
 3/20 anonim ***** válasza:
jól megy, jól fekszik az úton
2014. aug. 25. 17:00
 4/20 anonim ***** válasza:
az hogy jó meg minden, de a régebbi jobban bejött. Az a pörgős V10-es motor még jobban illett az M-es BMW-k évtizedek alatt kialakult image-éhez, stílusához. Ettől függetlenül nyilván fejletteb az új, ha csak a száraz tényadatokat, számokat nézzük, nyilván mindenben jobb egy kicsivel, de nem mindenkinek ez a legfontosabb. De ez van, mostmár az új M3-asban is turbómotor van, sőt örülni kell annak is hogy egyátalán még beletesznek a BMw-kbe V8-as, meg főleg sorhatos motorokat. Remélem megdől ez a downsizing fasság még mielőtt 3 meg 4 hengeres lesz minden BMW 8 turbófeltöltőt húzva maga után...
2014. aug. 25. 17:31
 5/20 anonim ***** válasza:

Valamennyire egyetertek a szivomotorokat visszasiro valaszoloval, mert en is imadtam oket, de latni kell hogy 2014-et irunk, es az M GmbH-nak is haladni kellett a korral. manapsag egy szivomotor nem szamit korszerunek, a vasarlok nem erre vagynak.

Arrol nem is beszelve hogy az F10 M5 jelentosen kevesebbet eszik mint az E60 M5, ez is egy szempont. Eloszor en is szkeptikus voltam, de miutan mogottem van kabe 10e kilometer az F10 M5-tel es derivaltjaival, azt kell mondjam hogy engem meggyozott.

Az uj M3/M4 meg egyszeruen szenzacios. Odabax, ahogy kell.

2014. aug. 25. 19:51
 6/20 anonim válasza:
Nagyon jó autó, egy élmény vezetni :) kényelem szempomtjából is tökéletes;) nekünk is f10 m5 van és annyira kényelmes hogy egyhuzamba elvezettem londonba és egyszer se érezt ugy hogy kényelmetlen gelyzetbe vagyok
2014. aug. 25. 21:36
 7/20 A kérdező kommentje:
haha :D hirtelen miylen sokmindenkinek bmw m5 f10 e lett :D magyarországon úgytudom összesen kb 10 f10 es m5 tulajdonos van
2014. aug. 25. 21:54
 8/20 anonim ***** válasza:
Attól még a turbóé a jövő , bármennyire is egy darab szar.
2014. aug. 25. 22:31
 9/20 anonim ***** válasza:
en csak azt irtam hogy viszonylag sokat vezettem/vezetek M5/M6-ot. Azt nem irtam hogy a tulajdonomban is lenne.
2014. aug. 25. 22:36
 10/20 anonim ***** válasza:
Az elődhöz képest más a hangja, az sokak szerint jogosan vérpezsdítőbb volt. De a futóműve, menetteljesítménye jobbra sikerült. Sokkal kényelmesebb, az úthibákra nem annyira érzékeny. Alapból se olcsó, de egy jól felszerelt példányt még zsebbe nyúlósabb. Amivel számolni kell még: Minimum 14-15 litert eszik alapból. Ha ütöd vágod 200 km-re elég csak a tank. Fékbetét, féktárcsa, gumik 20 ezer km-re elég. Egy gumi 100 ezer. Csak az átírási költsége is fájni fog, majd fél milla. Sokkal ésszerűbb vásárolni egy M550xD-t, bár az nem M5-t az egyértelmű. De esőben hóban csak szenvedés ennyi lóerő hátsó-kerékhajtásnál… imádja az ember, de miután ráunsz úgyis továbbadsz rajta és veszel valami értelmesebbet...
2014. aug. 26. 09:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!