Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kinek mi a véleménye a PEUGEOT...

Szandy007 kérdése:

Kinek mi a véleménye a PEUGEOT 306- ról?

Figyelt kérdés

Tényleg nem jók a francia autók?

Drága és beszerezhetetlen az alkatrész hozzá?

Érdekelne minden információ, tapasztalat vélemény.

(PEUGEOT 306 1.4 Saint-Tropez érdekel konkrétan)

Köszönöm!

#Peugeot 306 #1.4 Saint-Tropez
2014. jún. 22. 18:52
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Felhasználói vélemények:

[link]

A francia autókhoz nem drága és beszerezhetetlenek az alkatrészek. Azért van rossz hírük mert az alkatrészek anyagminősége nem mindig a legjobb ezért gyorsan megadják magukat, és az elektronikájuk gyakran hülyéskedik, ez a kikapcsolhatatlan ablaktörlőtől az indítómotor befuccsolásáig bármi lehet. Persze van olyan is amin csak a kötelező szervizeket kell elvégezni, de ilyen nincs a használtautó piacon mert nem adják el.

2014. jún. 22. 18:56
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Kihasználható a térkínálat a szedánban, kényelmes, a dízel átlagban jó, de nem egy rakéta.
2014. jún. 22. 20:20
 3/5 anonim ***** válasza:
54%

Egyik ismerősömnek, most már a harmadik váltó van az autójában, 2 év alatt. Illetve a légzsák szokott bizonytalankodni, kimegy egy biztosíték és bármikor berobbanhat!

Én japán autót vennék!

2014. jún. 23. 12:06
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen mindenkinek:) Hát akkor lehet, hogy ez nem lenne nyerő választás.
2014. jún. 24. 11:50
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

2 ismerősömnek volt 306 1.4 benzinese, azt mondta az egyik, azóta bánja amióta csak eladta, de kellett a pénz építkezésre...jól fogyasztott, megbízható volt. A másik haver pedig 350.000 km-rel hozta be külföldről és 4 éve használja ingázásra..490.000 körül a km óra tönkrement...az autó még megy ! :)

Az első cimbora dicshimnuszain fellelkesülve 2002 [12 éve !]-ban vettem használtan egy 306 1.4 Husky Sedan autót. Átlagos használat mellett (évi 10-max 15.000 km )eddig még nem költöttem az autóra a fékbetéten,féktárcsán,kipufogón,akkumulátoron és olaj+szíjak+benzinen kívül másra.Szóval csak ami kopott róla.

Nomeg egy központi zár motorra, az nemrég feladta a küzdelmet.

Nem tudom hány éves vagy és miből gondolod, hogy létezik olyan autó 2015-ben amihez nincs alkatrész, de el kell árulnom, ilyen nem nagyon van. Lehet extrém példákat felhozni, mert lehet találni, de amit ma megrendelsz például az Unix-ba, az holnap reggelre ottvan, ha épp nincs polcon.....szóval minden van hozzá...

A fogyasztása városban 7-8, városon kívül hosszútávon elvan 6 liter környékével is.

Szervójó, úttartása jó, lehet vele szaggatni rendesen. Végsebességét nem tudom megmondani, 180-at már mentem vele, még ment volna, de az út elfogyott.

Pakolni lehet-csomagtartó + beltér kényelmes és nagy.

Igazából nem tudom mit írjak róla...használva van, mindenre amire épp kell...soha nem volt olyan, hogy ne indult volna vagy akármi...

Esetleg még az utángyári csomagtartó emelő teleszkópokkal vagyok kicsit haragban, azok sz_r minőségűek..évente 1 meghal...2.300 ft...szóval nem sírok miatta...

Én szeretem ezt az autót, ez az 1. franciám. Volt előtte 2 német-VW+Opel. A VW 1.9 tdi Golf III....hidegen nem szeretett indulni, sok pénzt kellett volna belelocsolni, hogy jó autó legyen...eladtam. Opel..F Astra..átmenetileg vettem mert jó áron jutottam hozzá..de nem szerettem meg.Fapados, kívül belül elég rusnya teremtés volt. Befektetésnek jó volt...aztán a 306 2 évesen került hozzám, fiatal volt, jó állapotú és tetszett a komfortossága, a felszereltsége, meg az ahogy ment...remélem segítettem a válaszommal !

Sok sikert az autóvásárláshoz :)

2015. jan. 31. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!