Kinek mi a véleménye a BMW 730-ról, meg a BMX X6-ról? mennyire jó autók, és mennyire éri meg olyat venni?
Mitől érné meg ilyen autókat venni? Több üzletet tudsz szerezni ha ilyenekkel jelensz meg?
Csóróként az a véleményem hogy nagy pénztemetők ezek, használtan is, de újként meg aztán végképpen.
Használtan nem éri meg őket venni. Mert ha az újra nem futtja, akkor nagy valószínűséggel fenntartani sem fogod tudni.
Újonnan viszont megéri az árát, amilyen kényelmet, csendet és erőt ad.
A pénz az mind egy.
Csak azért kérdeztem, mert valaki azt mondja, hogy szarok, valakik meg folyamatosan dicsérik hogy így meg úgy milyen jók. Meg a kényelem is meg erő meg minden ezeket tudom! Nem is ez, hanem hogy ujonnan meddig birhatják.
De ha nem halgatok senkire, akkor egyszerübb lenne most de valahogy mégis megfogtak ezzel!
Ezzel nem nagyképüsködni szeretnék, csak kérdezem.!
Hát még nem az enyém!!! Pont ezért kérdeztem mert sokszor elbizonytalanítanak a BMW-kel kapcsolatban!
És ahogy mondtam a pénz az mindegy!
És nem nagyképüségből mondom! Meg nem azért irtam ide, hogy nagyzoljak!
Alapvetően megbízhatóak a BMW-k, ha rendesen szervizeled, minőségi és nem kannás benzint öntesz bele, gyári alkatrészeket használsz.
Akik szerint nem megbízhatóak a BMW-k azok kifogtak egy nem karbantartott, széthajtott, visszatekert órájú autót, vagy egy ilyen autót vett ismerősüktől hallották ezt.
De akkorsem akartam volna olyan autot venni, ami aztán félév vgy hamarabb vagy később töbkremegy.
De szerintem jó döntést hoztam.
És köszönöm mindenkinek a válaszokat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!