2007-es VW Touareg vásárláson gondolkodom, érdemes?
Figyelt kérdés
... jelenleg egy 2010es Honda HRV-vel járok, nem rossz, de nem is jó. Gyengusz a motorja, a kinézete se szép, de a Touareg meg már majdnem 8 éves, viszont olyan mintha az örökkévalóságnak tervezték volna. Mit tudtok a Touaregről? Van valakinek?2014. aug. 25. 14:51
1/4 anonim válasza:
A javít(tat)ása nem olcsó, márpedig egy 8 éves prémium kategóriás autó teletömve elektronikával nem a gondtalan, szervizmentes autózás képét vetíti előre.
Te tudod, mennyi pénzed van. Ha nem jelent gondot a fenntartás, nyilván megéri, komfortosabb mint egy Lada Niva :-)
2/4 anonim válasza:
Nekem volt! Azt kell mondjam szép az autó megjelenése, a menetdinamikája átlagos feletti de pl. egy x5 bmw-hez hasonlítani sem lehet! Rengeteg elektronikai hiba jellemezte az enyémet, de egy ismerősömnek is tuaregje van és teljesen hibamentes! Ki kell fogni de ha folyamatosan szervízeled akkor nem hiszem hogy nagyon melléfogsz! Ja nekem 2.5 dízel volt, ismerősömnek pedig benzines 3.2-es ha jól emlékszem!
3/4 A kérdező kommentje:
diesel v6 3000 amit néztem, alapból vannak bajai, kanyarkövető lámpa hibajelzést ad de világít, ezekhez hozzá tudok szokni, vezetni nagyon jó, x5-ös bmw-m volt, nagyon fapad volt belül, utáltam
2014. aug. 30. 11:56
4/4 anonim válasza:
Nekem volt mindkettő. Az x5 egy alap terepjáró, terepjáró képességek nélkül.Rengeteget kell rá költeni és nem létezik jó minőségű utángyártott alkatrész hozzá.
A Touareg 2.5 egy kalap tata, a 3.0 tdi elnyűhetetlen. Több százezer kilóméternél is teljesen hibamentes. Amit a lámpáról írtál házilag, könnyedén orvosolható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!