Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek érdemes Samsung...

Szerintetek érdemes Samsung Galaxy Ace 3 telefont venni? Nagyon gondolkodom rajta hogy megvegyem-e, de nem tudom érdemes-e.

Figyelt kérdés

2014. jún. 22. 08:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem abszolút érdemes, ha középkategóriát nézel. Jó az ár érték aránya.
2014. jún. 22. 09:22
 2/5 anonim ***** válasza:
Érdemes. Rengeteg tulajdonos meg van vele elégedve, és azt mondják,kiváló kamerája van. Az ára is jó, mivel beismerem,én nem lennék hajlandó 220.000ft-ot kiadni egy I-phone ért,ami szintén csak egy telefon,de az ace3 40.000-45.000ft-ig terjed árban. És a mellett hogy jó árban van,4G képes.+Egy eléggé fejlett androidos rendszerrel is megáldották. itt egy link, hol nézhetsz még szét ez ügyben: [link] Nekem sokat segített meghozni a döntést, hogy én is egy ilyen telefon remélhetőleg boldog tulajdonosa szeretnék lenni. Remélem tudtam segíteni ;)
2014. jún. 26. 14:51
 3/5 anonim válasza:

Mindenképpen érdemes.

Én már 3 hónapja gazdája vagyok egy ace 3-nak és tökéletesen meg vagyok elégedve vele. tudja amit kell, és valóba csatlakozom az előttem szólóhoz ár/érték arány tökéletes. Egy jó tanácsom van ha megvennéd, ne pakold tele értelmetlen hülye appokkal, csak az legyen rajta amit használsz, illetve az ace3-ra fejlesztett facebook alkalmazás az egész telefont belassítja, szóval csak facebook messengert rakj rá, a facebook oldal pedig csak böngészőből.

2014. jún. 27. 14:52
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!:)Sokat segítettetek:)Szerintem az ace 3-nál maradok!
2014. jún. 30. 08:42
 5/5 anonim válasza:

sziasztok!

nekem is ilyen telóm van, de nem tudom hgoyn kell beállítani a vakut rajta :( ha vki tudna segíteni, annak megköszönném.

bocs az OFF-ért

jah a telefon nagyon jó, ajánlani tudom

2014. júl. 1. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!