Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 2001,2002,2003-as Clio-n...

2001,2002,2003-as Clio-n gondolkodom, első autónak, tudom sok az előítélet a francia autókkal szemben, de nekem fontos a kinézet is. Milyen motorral érdemes venni?

Figyelt kérdés
Minimális optikai tuning-al szerintem "férfiassá" tehető a kis Clio.700 - Millió közti kocsira gondoltam. Végignéztem a repertoárt mindenhol vannak hibák legjobb autónál is előfordul, de szerintem ha az ember megkíméli odafigyel rá nem lehet nagy gond. Mi a véleményetek?
2010. nov. 20. 13:12
 1/4 anonim ***** válasza:
Azért mielőtt nagyon belezsongasz mindenképp teszteld le lehetőleg az összes neked tetszőt. Engem zavarna, hogy össze ér a vállam az utassal a keskeny belső tér miatt. Régi tipusoknál a fűtésre figyelj oda, hogy van e mert a Renaultoknál télen a meleg ritka mint a fehér holló.Újabb tipusok már lehet, hogy kiforrottab, finomabb technikával készültek. Persze nem akarlak lebeszélni.Inkább a benzinesek felé kacsintgass.Alkatrészek elég drágák hozzá. Én amúgy Olaszos vagyok, engem is próbáltak lebeszélni a Fiatról de nekem az kellett. Megjegyzem, hogy nem bántam meg. Sok sikert a kiválasztáshoz.
2010. nov. 20. 19:46
 2/4 anonim ***** válasza:
1.5 dCi motorral elég harapósan megy és keveset is fogyaszt. Ha a fogyasztás nem szempont, akkor a 2 l-es sport változat tetszeni fog. Az egy vadállat :)
2010. nov. 20. 20:13
 3/4 anonim válasza:

Nem tenném.

1, az 1.5 dci megy ameddig megy, csak a tulajok addig míg megy, nem adják el, ebből adódik, hogy ha találsz egyet jó áron, akkor annak valami gyíkja van.

2, nagyon drága hozzá az alkatrész, és eléggé lopják is a tipust az árak miatt.

2010. nov. 23. 20:37
 4/4 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó:

1. Ki lehet fogni jó használt dci-t is csak hozzáértővel meg kell nézetni, nekem is ilyen motorral szerelt autóm van (Kangoo, használtan vettem) és kifogástalanul megy.

2. Mi drágább hozzá mint pl. egy diesel opelhez? Ha azt vesszük, minden common rail rendszer hiba, márkától függetlenül "zsebbe nyúlós" tétel. Az egyéb alkatrészek nem drágák. Hogy lopják-e azt nem tudom..

2010. nov. 24. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!