Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Tanácsot kérnék! Most egy...

Tanácsot kérnék! Most egy infós suliba vagyok 10 osztályosként és most azon gondolkodom hogy át kéne menni egy közgazdasági suliba de viszont nyelvet is szeretnék váltani. Érdemes lenne-e újra kezdeni 9-dik osztályba?

Figyelt kérdés
Most németet tanulok és angolt szeretnék. Amikor mentem középsuliba akkor 3 helyet jelöltem úgy volt hogy mindenhol indul közgazdasági szak de végül kiderült hogy nem és én már belefáradtam a sok suli keresgetésbe ezért maradtam a legszarabb suliba közbe ámor nyila rám lőtt és megkért hogy ne menjek át másik suliba ezért itt maradtam de nemtudom hogy tényleg jó ötlet lenne átmenni és 2 évet elpocsékolni??
2014. febr. 24. 16:15
 1/1 anonim ***** válasza:
Most már maradj ott
2014. febr. 24. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!