Gáz ha kia picanto (2004) -m van? Nem túl női autó? 19 F
Figyelt kérdés
2014. aug. 23. 22:41
2/9 anonim válasza:
Miért lenne gáz ... Azért mert mások ezt mondják? Ezek a hülye elvárás kényszerek ...
3/9 anonim válasza:
A Picanto alapvetően női autónak készülhetett, de egyáltalán nem gáz. Nekem semleges, de elhiszem, ha valaki rajong érte. Hasonló a Renault Twingohoz, arra is mondják, hogy női, de rengetegszer férfi vezeti. Ne érezd cikinek, örülj, hogy van autód. (Nem kioktatásnak szántam az utolsó mondatrészt).
5/9 anonim válasza:
Hát miért ilyet vettél?
Egyébként egy Daewoo Matiz sokkal gázabb ha férfi vezeti. Esetleg a régi 5 ajtós ferdehátú suzuki swift
6/9 anonim válasza:
3. vagyok. Az előttem szóló jól írta, tényleg gázabb lenne Daewoo Matizban, Ticoban ülni. De ha már választottál, valamiért ezt választottad, úgyhogy neked tetszik. Innentől kezdve ne érdekeljen, ki mit gondol rólad, és az autódról. Meglehet a véleményük, de ne nekik akarj megfelelni. Mint ahogy írtam, szerintem is vannak gáz autók férfiaknak, de ha nekik az tetszik, elfogadom a döntést.
7/9 A kérdező kommentje:
Nem vettem hanem a szüleimè csak èn is szoktam vele menni am sokkal kènyelmesebb mint egy swift ès vezetni is sokkal jobb. ;)
2014. aug. 23. 23:18
8/9 anonim válasza:
Akkor nincs probléma, egyáltalán ne érezd gáznak!
9/9 anonim válasza:
Figyi, örülj hogy autóval járhatsz, sokan csak álmodoznak egy "női autóról" mikor az esőben/hóban/kánikulában várják a buszt. Tartsd rendben, tisztán és akkor az jön le annak aki nézi (számít ez?) hogy te rendszerető, gondos ember vagy, ez talán többet jelent mint koszos audibmwmercivel megjelenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!