Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Érdemes venni BMW (2004...

Érdemes venni BMW (2004 évjáratú) 318,320-ast?

Figyelt kérdés

Komoj véleményeket szeretnék!

Köszönöm.

2014. máj. 16. 18:34
 1/8 anonim ***** válasza:
50%

*komoly

Attól függ. Benzines vagy dízel? Mennyit szánsz rá?

2014. máj. 16. 18:35
 2/8 A kérdező kommentje:

Benzinest szeretnék mindenképp!

És olyan 2.500.000 HUF-ot.

2014. máj. 16. 18:37
 3/8 anonim ***** válasza:
Annyiból normális állapotút kapsz, benzinesből főleg. Nekem dízel van ebből az évjáratból, 200 ezer km van benne (150 ezerrel vettük) és csak a kötelezők lettek benne cserélve.
2014. máj. 16. 18:43
 4/8 anonim ***** válasza:

Erről volt szó itt is, más évjáratról, de a lényeg ugyanaz:

http://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__autok-motorok__566..

2014. máj. 16. 18:44
 5/8 anonim ***** válasza:
35%

Ha fiatalos sportos autó kell akkor én inkább Golfot nézegetnék. Golf 5 GTI is van ennyiért ami ritkább jelenség az utakon és sokkal erősebb és még újabb évjárat is:

[link]

A külföldről hozottakat főleg bmw-ből ne is nézegesd mert az ilyen korúak már sok helyen rohadnak, ha ez nem látszik akkor javítva voltak, mert az osztrákok és a németek is nagyon sózzák az utakat és nem jórészt homokkal, mint nálunk. Nagyon hamar megeszi a só az autót főleg ezt mert az alváz nincs rendesen beborítva műanyag elemekkel, mint az újabb autóknál. Meg ők inkább használat tárgyként kezelték ezeket az autókat és nem kímélték egyiket se. Hiába szervizelték rendesen náluk nem olyan drága autók voltak ezek mint nálunk, ők nem becsülték meg annyira.

2014. máj. 16. 18:56
 6/8 anonim ***** válasza:
A 320i az jobb móka. 6 henger, finom járás, csodás hang, szép belső. Nekem E30 320i-m volt. Imádtam. Csak a rozsda ne lenne...
2014. máj. 16. 19:32
 7/8 anonim ***** válasza:
42%
Én nem vennék bmv-t. Nagyon drága a javíttatása.
2014. máj. 17. 12:51
 8/8 anonim ***** válasza:
75%
simán megéri annyi pénzböl...inkább benzinest jobbak vannak és 20i!!:)
2014. máj. 18. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!