2004-es évjáratú autóba sok a 170. 000 km?
Figyelt kérdés
Használt autót vennék, de nem tudom, ez túl soknak számít-e?2014. febr. 12. 19:28
1/6 anonim válasza:
Inkább kevésnek, mint soknak. A magyar átlag 10-20ekm/év. Teljesen normális bele ennyi
2/6 anonim válasza:
Szerintem igen. Én is most nézek használt autót, és sok olyat találok, amelyekben ennél jóval kevesebb km van és ennyi idősek.
3/6 anonim válasza:
Egyáltalán nem sok! Lehet,h hirdetnek kevesebbel, de azok egy részénél nem valószínű,h igazat mutat az óra. Amúgy meg meg kell nézni élőben, az állapot sokkal többet elárul.
4/6 anonim válasza:
10 éves, azaz évi 17 ezer km-ert futott átlagban. Nem mondható kifejezetten soknak, de ha akarsz, találsz kevesebbet futottat is.
5/6 borzadavid válasza:
Teljesen normális a 9-10 éves autónál a 170.000 km, egyáltalán nem számít soknak, főleg dízeleknél. A dízelek 500.000 km-t ha odafigyelnek rájuk simán elmennek.
A magyar éves átlag futás kb 15.000 km/év.
Ha kereskedésből veszel használt autót, nem árt tudod azt sem, hogy simán trükközhetnek az órájával, hogy fiatalabbnak, megkíméltebbnek tűnjön az autó.
Az sem mindegy, hogy ezt a 170.000 km-t rendszeresen városban tette meg az autó, vagy autópályán. Ugyanis utóbbi sokkal kevésbé veszi igénybe a motort, mint a városi szütymörgés. Érdemes utánakérdezni az autó múltjának.
6/6 anonim válasza:
Természetesen találni sok olyan autót ami kevesebbet futott. Mert az eladók tudják hogy a vevő szívesebben veszi a 100 ezret futott autót, ezért visszatekeri az órát ki tudja honnan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!