Ha valaki rányitja a tragacsa ajtaját a Te autódra (vagy más módon okoz anyagi kárt), és tudod ki volt, mi tennél vele?
A tragacsa ajtaját az én tragacsom ajtajára? Sokat már nem rontana rajta.
Maximum egy olyan káromkodást nyomnék le hogy még a nagyanyja is csuklik.
Kiszállnék megropogtatnám a kezem, nekidőlnék a kocsimnak, és kérdőre vonnám ezt hogy gondolta?
Mondom, ok kihagyjuk a biztosítót, nem hívok rendőrt, nekem ez egy 60 ezer forintos kár!
Ő meg erre azt mondja majd ki ne találja, ez túl sok.
Mondom, adjon most 20 ezret, mert nayon megsajnáltam, és menjen innen ne is lássam míg meggondolom magam!
Aztán ideadja a 20 ezrest és ennyi!
A javítás úgy sem éri meg.
Nem tennék vele semmit, mert nekem is tragacsom van, de volt olyan, hogy a barátnőm rávágta valami sznob majomnak a szarára az ajtót, az meg nekiállt hőbörögni a páromnak.
Na nem kicsit nyílt lettem nagyon ideges a majomtól...
Kérdező, milyen választ vársz? Hogy megverem?
Értelmes ember ilyenkor megnézi a kárt, lefényképezi, megbeszéli a másikkal hogy ezt vagy biztosítón keresztül vagy készpénzben rendezni kéne, betétlapot töltünk ki.
A leponzotásokból ítélve sok ember lehet a károkozó szerepében. Ilyen az emberi természet, annak az oldalára áll, ahol ő is van.
#6: Ha nem sértődsz meg, jogos az idegesség, ha valakinek kárt okozol. Attól függetlenül, hogy tiedénél jobb, vagy rosszabb autója van.
Vonatkoztassunk el attól, hogy az autójából ítélve mit gondolsz róla és hogy szerinted ő mennyire tudja kifizetni a saját kárát. A kár az kár.
Ha sérteget, az más téma, azt külön kell kezelni.
7#: Csak kíváncsi voltam, hogy ki mit tenne. Amit írtál, az neked jutott az eszedbe, ezért írtad le.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!