Ha valaki rányitja a tragacsa ajtaját a Te autódra (vagy más módon okoz anyagi kárt), és tudod ki volt, mi tennél vele?
#10: A válaszok és a lepontozások tanulsága szerint beszari módon elsunnyogna a helyszínről a legtöbb ember. Ha rajtakapják őket, akkor az lesz a hibás akire rányitották a ajtót. Mert minek állt oda?
#11: Ne barátkozz. Ez nem olyan portál. Ne találgass, mert nem találsz. Se én nem vagyok boyracer, s ha van egyáltalán, akkor az autóm sem az. Lehet, hogy nincs is autóm. Ha nincs autóm, de vennék egyszer egyet, akkor nem koromkirályt, hanem benzineset. Ha van, akkor biztos, hogy benzines.
Csak azért kaptál piros kezet, mert nem válaszoltál a kérdésre.
#13: Nem gondoltam, hogy a tragacsot bárki is magára veszi. De olybá tűnik, itt a gyakorin tragacsot emlegetni olyan, mint nyilvános wc-ben a húgyszagot. Az elején voltak akik úgy fogták fel a kérdést, ahogyan kell és normálisan válaszoltak. Ők értelmes emberek voltak.
Ha megfigyeled, a tragacsosok nem törődnek másokkal, ők törnek zúznak. Akinek autója van, amire vigyáz, az odafigyel a másikéra is. Az ilyeneken látom, hogy még az ajtót is úgy, óvatosan nyitják ki, mintha mellettük egy törékeny tojás állna. Ha el kell menniük a másik autó mellett, akkor óvatosan teszik, nehogy véletlenül is hozzáérjenek.
#14: Igen, egy dologban igaza van, bölcsész vagyok. A másik megállapításában nincs, mert az nettó hülyeség.
#15: Te meg ritka egy bunkó. Így elolvasva az egy szem mondatodat.
Egyszer nagyon régen utasként figyelmetlenségből rányitottam egy másik autóra az egyik hátsó ajtót. Azért történt, mert egy régi autó volt és nem úgy működött az ajtaja, mint a maiaknak. Nem volt ajtófék. Megvártam a tulajdonost. Megmutattam a nyomát, elnézést kértem és mondtam, hogy kifizetem. Erre ő azt mondta, hogy rendes vagyok, de nem okoztam nagy bajt, majd ő megoldja. Na így kell ezt csinálni.
Azóta hasonló helyzetben csak két kattanásnyit nyitok az ajtón, óvatosan, nem kivágom, mint a paraszt az ólajtót.
Ha megfigyeled, a tragacsosok nem törődnek másokkal, ők törnek zúznak.
Nem kedves bölcsész, nincs igazad.
#17: Látod, te is egyetértesz azzal, hogy a tragacsosok sajnálják a többi ember autóját a legkevésbé.
A tragacs az az autó, amivel a saját gazdája sem törődik. Tipikus foltos, szakadt, hibás motorral.
Egy 20, vagy 30 éves autó nem tragacs, ha törődnek vele. Aki törődik a 20 éves autójával, az igényes ember. Nem kell ahhoz gazdagnak lenni, hogy egy 20 éves Suzukit kulturált állapotban tarts. Az igényes ember odafigyel a másik ember értékeire is, a sajátjai mellett.
A furgonosok, kisbuszosok, áruszállítók egy részét is hozzáírnám még a listához, mert ők sem törődnek azzal, hogy kinek vágják neki a munkaeszközük ajtaját.
Mindenkinek igaza van, a saját szemszögéből nézve. Ez egyben azt is jelenti, hogy a másiknak nincs. Például szerinted nekem nincs.
Attól nem lesz igaza senkinek sem, hogy ő úgy érzi, hogy meg kell védenie azokat, akik nincsenek tekintettel a környezetükre. Akkor sem lesz igaza, ha abban éli ki magát, hogy nekimegy mindenkinek a gyakorikerdesek.hu-n, aki neki nem tetsző kérdéseket tesz fel. Ahogy látom, mindig van készenlétben ugrásra készen legalább 5-10 ilyen ember. Én ebből tapasztalatot gyűjtök. Aki kötekedik, az mit nyer?
Mit nyertek?
Cenzorként kérjétek meg a gazdátokat, hogy módosítsa úgy az oldalt, hogy a kérdezőt is lehessen értékelni. Akkor már nem kell válaszolnotok, hanem csak szavazni, ha valami nem tetszik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!