Ha gázt adok, akkor erősen zúg a motor, de nem tudok elindulni. Mi lehet a baj?
Nem érted, hogy miről írtam. Arról, hogy van egy probléma, egy olyan probléma amire itt nem fogsz választ kapni. Kb. úgy nem fogsz mint amikor sokan a neten próbálják meg magukat gyógyítani. Erről lenne szó. A probléma megoldásról.
Elég nagy baj az hogy a mai autósoktatás semmilyen hangsúlyt nem fektet a minimális műszaki ismeretek oktatására, emiatt soknak fogalma sincs arról, hogy melyik pedál lenyomásával valójában mit csinálnak. Csak automatizmus alakul ki, nem tudatosság.
Próbáld értelmezni amit írtam s akkor megérted, hogy miért lesz mindig is nehéz Neked a vezetés.
Szóval ne itt akard megszerelni a kocsidat amikor még a motorháztető felnyitása is problémát okoz.
Igen persze a kuplung volt a hibás. Azonban amikor leírtad a hibajelenséget, este még jó volt aztán reggel meg nem.
Tudod a kuplung nem ilyen szerkezet ami egyszer jó aztán meg nem jó. Annak vannak előjelei, hogy elkopott. Én inkább gyanítom a kinyomó szerkezet hibáját annak is a bowden részét (ha bowdenes egyáltalán).
De részemről a lényeg az, hogy itt próbálod megjavíttatni a kocsidat amit végül is csak szerelőhöz kellett vinned, ahogy én is javasoltam.
NA ahogy valaki már megmondta: Tanulni tanulni tanulni.... és nem sirdogálni ha valami nem megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!