Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Érdemes lenne elindulni egy...

Érdemes lenne elindulni egy Simson s51b enduros motorral 200km-re? Többi lent.

Figyelt kérdés
Nos a történet anyi hogy 200km-re lakunk a Balcsitól és egy kismotoros túrára mennénk, a Simson állapota elfogatható,de ilyenkor mit kell leginkább figyelembe venni? Tanácsok?

2013. máj. 19. 19:55
 1/5 anonim ***** válasza:

Vigyél vizet, meg szerszámokat, pótgyertyát. És esőkabátot.

Ha elég nagy az elhatározás akkor meg lehet tenni ezt a távot simsonnal, de nekem belegondolva elés soknak tűnik a 200 km.

2013. máj. 19. 20:01
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi szépen.
2013. máj. 19. 20:14
 3/5 anonim ***** válasza:

Budapest - Szeged mopedrally

csak offroad, és mennyi simsonos van... :)

2013. máj. 19. 20:23
 4/5 anonim ***** válasza:

A simson.hu nézzél körbe vagy fórumozz,biztos vannak márkatársak akik veletek tartanának.

Nekem MZ.zém van,van rendes honlapunk,fórumok,facebookon is írogatunk egymásnak,ha valaki akar egyet gurulni és nem egyedül az csak kiírja a fórumra és talál rá társakat.

Amit feltétlenül vigyél magaddal:Pót gyertya,kábel,szerszámos,gumiszerelővas,gumijavító,olaj(2t),biciklipumpa,benzincső,kis drótkefe,pót izzó,és pótbiztosíték,és nem árt egy mellény is ami virít.Esetleg még egykettő tartalék gyújtás alkatrészt tegyél el ha van.

Széles utat,nedves tavat! :)

2013. máj. 19. 22:17
 5/5 anonim ***** válasza:
sok az simsonnal :D nekem is az van de nekem elég volt 1 huzamban 60 kilométer is :D már fájt a hátam a végére :D meg kényelmetlen az ülés hosszú távon :D amúgy ha nem húzod neki végig sztem kibírja... csak ne full gázon!
2013. máj. 27. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!