Mért van az hogy egyes használt autó eladóknak az a mániája, ha tocsog az autó a szilikontól?
Számomra inkább negatív ha a gumikról folyik le a szilikon, illetve ha abban tocsognak a gumiszőnyegek, műszerfal...
Oké, hogy ne legyen igénytelen, legyen kiporszívózva, a műszerfal ápolószerrel szolidan áttörölve, esetleg valami enyhe illatosító is jó pont, de ezt már nagyon túlzásnak tartom!
"#2: remélem tudod hogy a szilikon károsítja az abroncsot és a műanyag felületeknek sem tesz jót.
Vízzel is szépen le lehet mosni."
Igen, nekem is mondták. De én bekenem magamnak is, nemcsak eladáskor. Gondoljak arra, hogy rosszat tesz a műszerfalnak? Akkor inkább nézem, milyen szép matt és kopott? (ja nem lehet mindenkinek 2 éves autója 40 ezer km-el). Évek óta szilikonozom, semmi baja, sőt újnak hat. Ha eladom, megmondom emelt fővel, hogy 420 ezer km van benne. Ha nem kell a kedves vásárlónak, menjen vegye meg a 100 ezer km-est...
Hát ez enyém már 9 éves és 212.500km-nél tart jelenleg. Nem mondanám kopottnak, pedig szilikont még garantáltan soha nem látott: [link]
Jobb minőségű, nem "tuskó gazdaságos" műszerfal ápolót viszont igen. Most direkt elolvastam, az összetevők között nem írnak szilikont.
A kormányt, váltószoknyát, kézifékszoknyát és az üléskárpit bizonyos részeit bőrápolóval kezelem, abban sincs szilikon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!