Mért van az hogy egyes használt autó eladóknak az a
mániája, ha tocsog az autó a szilikontól?
Figyelt kérdés
Számomra inkább negatív ha a gumikról folyik le a szilikon, illetve ha abban tocsognak a gumiszőnyegek, műszerfal...
Oké, hogy ne legyen igénytelen, legyen kiporszívózva, a műszerfal ápolószerrel szolidan áttörölve, esetleg valami enyhe illatosító is jó pont, de ezt már nagyon túlzásnak tartom!
Fényképen jól mutat, és sokan nem nézik meg alaposabban az autót vásárlás előtt. Ők azok akik utána idejönnek sírni hogy 100 km után motorgenerál, van-e garancia.
2014. aug. 19. 19:05
2/12 anonim válasza:
Mert nekem például tetszik, ha az abroncs is szép fekete, mintha új lenne. És belül is az tetszik, ha nem egy kopott, fénytelen műszerfal vár...
2014. aug. 19. 19:21
3/12 anonim válasza:
#2: remélem tudod hogy a szilikon károsítja az abroncsot és a műanyag felületeknek sem tesz jót.
Vízzel is szépen le lehet mosni.
2014. aug. 19. 19:23
4/12 anonim válasza:
A víz meg károsít mindent, ami fém. Lehet autóápolóval és polírozógéppel is karbantartani autót, csak az nem a magyar használtautó kereskedők színvonala.
2014. aug. 19. 19:27
5/12 A kérdező kommentje:
# 2, hol írtam olyat, hogy kopott legyen?
Egyébként, akkor pl Sonaxos gumiápolót kell venni, attól tényleg szép fekete és ápolt lesz a gumi. De a csillogó, szilikontól tocsogó gumi, szerintem nem szép látvány.
2014. aug. 19. 19:29
6/12 anonim válasza:
Mert 300-ról van visszatekerve 150-re, azt az hülye magyar azt hiszi hogy há csillog ez Béla megkő venni.
2014. aug. 19. 19:53
7/12 anonim válasza:
Mert ez "megvezeti" a vásárlót (érdeklődőt). Gondolj bele, azt a kérdést is gyakran feltesszük hogy minek az a sok reklám a TV-ben. Az is idegesítő dolog, de valahol az ember tudatalattijában megmarad az amit látott, tehát a reklámozó elérte a célját. Ugyanígy van ez a szilikonozással is. Egy lemattult, elhanyagolt autót jóval kevesebben néznek meg, ezáltal romlanak az eladás esélyei, holott műszakilag lehet hogy semmivel sem rosszabb mint az agyon szilikonozott.
2014. aug. 19. 21:08
8/12 anonim válasza:
Én vettem korábban gumiápolót, merthogy a szilikon az káros a gumira. Megnéztem hogy mi az összetétele. Mit gondoltok, mi van benne? Igen, szilikon. Azóta szilikonozom a gumit, persze nem gyakran, de kutya baja sincs a guminak. Szal ennyit a szilikonról meg a káros hatásáról.
2014. aug. 19. 21:11
9/12 anonim válasza:
Az oldalfalát szilikonozhatod, de a futófelületét nem szabad - vidd ki full trutymósan egy vizes útfelületre, s rájössz, miért.
2014. aug. 19. 21:33
10/12 anonim válasza:
Ez ilyen kupeckodás... csak van aki túlzásbaviszi mertj hogy lusta eltörölni is,,,
Lekopik a szilikon és kiderül hogy egy kopott hulladék az egész.. Amúgy meg a szilikonnal a baj hogy vonza a port.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!