Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mért van az hogy egyes használ...

Mért van az hogy egyes használt autó eladóknak az a mániája, ha tocsog az autó a szilikontól?

Figyelt kérdés

Számomra inkább negatív ha a gumikról folyik le a szilikon, illetve ha abban tocsognak a gumiszőnyegek, műszerfal...

Oké, hogy ne legyen igénytelen, legyen kiporszívózva, a műszerfal ápolószerrel szolidan áttörölve, esetleg valami enyhe illatosító is jó pont, de ezt már nagyon túlzásnak tartom!

2014. aug. 19. 18:51
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Fényképen jól mutat, és sokan nem nézik meg alaposabban az autót vásárlás előtt. Ők azok akik utána idejönnek sírni hogy 100 km után motorgenerál, van-e garancia.
2014. aug. 19. 19:05
 2/12 anonim ***** válasza:
8%
Mert nekem például tetszik, ha az abroncs is szép fekete, mintha új lenne. És belül is az tetszik, ha nem egy kopott, fénytelen műszerfal vár...
2014. aug. 19. 19:21
 3/12 anonim ***** válasza:
91%

#2: remélem tudod hogy a szilikon károsítja az abroncsot és a műanyag felületeknek sem tesz jót.

Vízzel is szépen le lehet mosni.

2014. aug. 19. 19:23
 4/12 anonim ***** válasza:
A víz meg károsít mindent, ami fém. Lehet autóápolóval és polírozógéppel is karbantartani autót, csak az nem a magyar használtautó kereskedők színvonala.
2014. aug. 19. 19:27
 5/12 A kérdező kommentje:

# 2, hol írtam olyat, hogy kopott legyen?

Egyébként, akkor pl Sonaxos gumiápolót kell venni, attól tényleg szép fekete és ápolt lesz a gumi. De a csillogó, szilikontól tocsogó gumi, szerintem nem szép látvány.

2014. aug. 19. 19:29
 6/12 anonim ***** válasza:
90%
Mert 300-ról van visszatekerve 150-re, azt az hülye magyar azt hiszi hogy há csillog ez Béla megkő venni.
2014. aug. 19. 19:53
 7/12 anonim ***** válasza:
Mert ez "megvezeti" a vásárlót (érdeklődőt). Gondolj bele, azt a kérdést is gyakran feltesszük hogy minek az a sok reklám a TV-ben. Az is idegesítő dolog, de valahol az ember tudatalattijában megmarad az amit látott, tehát a reklámozó elérte a célját. Ugyanígy van ez a szilikonozással is. Egy lemattult, elhanyagolt autót jóval kevesebben néznek meg, ezáltal romlanak az eladás esélyei, holott műszakilag lehet hogy semmivel sem rosszabb mint az agyon szilikonozott.
2014. aug. 19. 21:08
 8/12 anonim ***** válasza:
46%
Én vettem korábban gumiápolót, merthogy a szilikon az káros a gumira. Megnéztem hogy mi az összetétele. Mit gondoltok, mi van benne? Igen, szilikon. Azóta szilikonozom a gumit, persze nem gyakran, de kutya baja sincs a guminak. Szal ennyit a szilikonról meg a káros hatásáról.
2014. aug. 19. 21:11
 9/12 anonim ***** válasza:
Az oldalfalát szilikonozhatod, de a futófelületét nem szabad - vidd ki full trutymósan egy vizes útfelületre, s rájössz, miért.
2014. aug. 19. 21:33
 10/12 anonim ***** válasza:

Ez ilyen kupeckodás... csak van aki túlzásbaviszi mertj hogy lusta eltörölni is,,,

Lekopik a szilikon és kiderül hogy egy kopott hulladék az egész.. Amúgy meg a szilikonnal a baj hogy vonza a port.

2014. aug. 19. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!