Új toyota avensis 60 éves embernek?
Figyelt kérdés
Sziasztok, édesapámnak szeretnék venni autót, maximum 7M forint értékben. Egy toyota avensis limited felszereltségű autót néztem neki. Ebben már több is van mint amire szüksége lehet (navi,xenon,toltatókamera, 2 zonás digit klíma). Olvastam tesztekbe, hogy a benzines nagyon csendes, komfortos és nem is sokat fogyaszt, valamint, hogy eléggé magasan van benne az ülés. Jelenleg egy 12 éves avensise van, amit nagyon szeret, ezért gondoltam most is egy avensisre. Csak sedan jöhet nála szóba, mert azok tetszenek neki, benzines motorral. Fél év múlva lesz a születésnapja, arra szeretném meglepni. A kitételek: benzines motor, elegáns, nem hivalkodó kinézet, csendes utastér. Néztem még ford mondeot is, de abba csak turbós benzines van ha jól láttam, egy szívó jobb lenne neki minden szempontból (sok rövid táv, hidegindítással) Esetleg más ötlet ilyen árkategóriába?2014. aug. 5. 09:42
11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ, beszéltem neki a dologról, azt mondta a saját pénzén sedant venne, de mivel én fizetem és unokákra is gondol ezért egyterű mellett döntött. Mazda 5 vagy Toyota Verso lesz a befutó. Holnap megyünk mazda és toyota szalonba is.
2014. aug. 5. 16:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!