Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Céges autó avensis, passat, a4?

Céges autó avensis, passat, a4?

Figyelt kérdés

Ti melyiket választanátok a 3 közül? Mindhárom autó új lenne.

avensis,passat,a4?

Szempontok: kedvező fogyasztás, viszonylag olcsó fenntartás, megbízhatóság(új passatokról sok rosszat hallottam), alacsony menet és szélzaj autópálya tempónál (próbáltam az új 6os mazdát, elég erős benne a zaj 120 felett) kényelem (szövetüléssel, a bőrt nem szeretem).

Presztizs , menet teljesitmény nem szempont annyira,mert akkor egyértelműen az a4est venném.

2014. jún. 1. 20:43
 1/9 anonim ***** válasza:

én az audit választanám...

de a fogyasztás, fenntartás miért fontos a céges kocsinál?

2014. jún. 1. 20:49
 2/9 A kérdező kommentje:
Mert az enyém a cég, ígyhát az én költségem tulajdonképpen.
2014. jún. 1. 20:52
 3/9 anonim ***** válasza:
Octavia?
2014. jún. 1. 20:57
 4/9 A kérdező kommentje:
Skodába maximum a superb jöhetett volna szóba, de kivülről nem nagyon fognak meg a skodák. Tehát maradjunk a felsorolt 3nál.
2014. jún. 1. 21:01
 5/9 anonim ***** válasza:

Egyértelműen Avensis.

Audi jó lenne ugyan, de fenntartani nagyon drága, alkatrészárai az egekben, így azt semmiképpen. Passatról nem hallani sok rosszat, elég problémamentes az is, kiforrott szerkezet, nagyon nem lehet mellélőni vele. Ha a presztízs nem számít, akkor Passat helyett inkább Skoda Superb, szinte ugyan az, csak olcsóbban.

Ha én választanék, vennék egy jó kis dízel Avensist. Megbízható japán technika.

2014. jún. 1. 21:06
 6/9 anonim ***** válasza:

Én is az avensisre szavazok 2.0 D4-D motoral takarékos és megbízható is ugyan is ha jól emlékszem szinte ugyan ez a 2.0 D4-D motor volt már még az első generációs avensisekben is a sima Td motor után kb 98-tól,legalábbis azóta sem sok mindent változtattak rajta.

De ha neked nem jön be annyira az avensis akkor még a passatot mondanám mert a kasztni mérete is hasonló és az újkori vételára is kb azonos.Az audi A4-est nem tudom hogy jött ide e-közé a két autó közé mert ugyanis jóval kissebb viszont drágább autó.

2014. jún. 1. 21:27
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem hiszem hogy olyan nagyon félni kéne egy garanciás Passattól. Ugyan nem szívem csücske a VW márka, de ha nekem kéne cégautót választanom azt hiszem azt választanám.
2014. jún. 1. 21:37
 8/9 A kérdező kommentje:
Végül egy fekete avensis lett 2.2 d4-d motorral executive felszereltségben, már 1,5 hónapja megrendeltem, még 6-8 hét és megjön, köszönöm a válaszokat.
2014. aug. 7. 12:32
 9/9 anonim ***** válasza:
Gratulálok hozzá! Sok balesetmentes kilométert illetve élvezd ki az új autó érzését! :)
2014. aug. 7. 16:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!