Új toyota avensis 60 éves embernek?
Peugeot 508 - A benzines motor ugyan turbós, de nem rossz fajta, sokan dícsérik (persze a diesel a non-plusz ultra). A külső pedig kellően elegáns a korhoz, de mégsem vénemberes.
Citroen C5 - Ua. mint az előző, de azthiszem kapható szívó benzinnel is.
Mazda 6 - Ez talán picit hivalkodóbb, mint a többi, de szerintem még elmegy e téren, viszont a motorja kíváló, bár azért utánanéznék, hogy a hidegindításokat mennyire tolerálja, kevés vele a hosszútávú tapasztalat.
Hyundai i40 - Az egyetlen autó, ami talán az Avensisnél is kevésbé feltűnő, bár lehet, hogy a nem éppen tradícionális márka miatt annyira nem tetszene neki, meg kell tudni, ha ez is szóba jöhet.
(Viszont! Mivel a mai benzinesekből elég komoly lóerőket kifacsarnak (feleslegesen), én elgondolkoznék rajta, hogy esetleg egy kissebb teljesítményű, vagy eleve kasztniban is kissebb autót vegyetek. Nem akarom én édesapádat öregnek feltüntetni, vagy ilyesmi, de hát az ember nem mindig fiatal és azért nem biztos, hogy pár év múlva is ugyanolyan jók lesznek a vezetési képességei, mint ma (ezt végülis ti tudjátok). Ha ez probléma, akkor inkább egy kissebb+olcsóbb autóban gondolkozz, mint Renault Fluence, Toyota Corolla vagy Opel Astra. Persze ez az egész rész zárójel. Ki is raktam.)
Ne csak megkérdezd, vigyed el magaddal és próbáljátok ki a lehetséges autókat. Más utcán látni, mint beülni.
Másik előny, hogy a szalonban tudsz alkudni, érdeklődni akciókról; így valós árakat kapsz. Adnak még egy adag prospektust amit utána otthon nézegethettek amíg eldöntitek mi legyen.
Én még az új Suzuki SX4 S-cross -t is ajánlanám, illetve VW egyes modelljeit.
a mazdák igen jól néznek ki és a keretbe is belefér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!