Milyen japán kocsiból érdemes "tuning" autót készíteni?
Szóval fel szeretnék újítani egy kocsit és motorikusan és mindenhogy megdobni egy kicsit. Milyen autókból érdemes ebbe belefogni???
a márkák amikre gondoltam:
Nissan
Honda
Mazda
Mitsubishi
Toyota
Teljesen egyetértek a 11, 14, 16-odik válaszolóval. Bármilyen autóból lehet jót kihozni. Az MR2 eléggémegfelelő lenne a dologra, bár én egy MR2-est inkább a gyáriállapotra igyekeznék visszaállítani, de hát nem vagyunk egyformák. A Celica elsőkerekes, szerintem az autó kinézete nincs összhangban a képességeivel, ettől függetlenül jó gép.
Tényleg nagyobb értelme lenne a versenyzésnek, dehaezaz álmod, háttuningoljautót. Az utcaigyorsulási versenyről nekemismegvan a véleményem... Tényleg nagyon komoly.
´Továbbá egy RS-t sokkal könnyebb tuningolni,mint egy autót általában. Továbbá a Need for speedben a tuningolás nem adja vissza a valóságban tuningolás "milyenségét". De sok sikert hozzá!
Tudod mennyibe kerül egy autót igényesen tuningolni? Milliókba. Ennyit rákölteni egy 4-600k-s autóra butaság. Üvegszálas lökhárítókkal, 15-ös felnikkel, matricákkal pedig csak kinevetteted magad. Egy szívómotort tuningolni turbóval lehet értelmesen, az kapásból minimum egy misi, és még nem igazítottad hozzá a hajtást, a futóművet és a fékeket. Ha ezek is megvannak, akkor mondjuk azt, hogy 1,5-ből megvan a teljesítmény, és akkor még legalja olcsó és bontott cuccokból legóztál. Jó felnik, gumik még mondjuk 2-300k, fényezés 300k-tól a csillagos égig. És még mindig nincs hifi, nincs beltér, nincs optika.
Hogy a kérdésre is válaszoljak: Az MR2 egy jó választás lenne, de akkor feljebb kell menned az árral. A Honda Civic kézenfekvő megoldás, igazi telepi tuningautó. :) Az előnye viszont, hogy elég sok mindent lehet hozzá kapni. Bár nem hondázok, de úgy tudom rengeteg tuningalkatrész kapható hozzájuk. Viszont beállsz vele a sorba a többi sokszár Civic tuner közé, és még mindig elől fog hajtani az autód, ami számomra nem annyira nagy élmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!