Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Renault laguna 1 röl mi a...

Renault laguna 1 röl mi a véleményetek?

Figyelt kérdés

Autóvásárlás előtt állok és tetszenek az 1-es lagunák,de nem tudok róluk semmit :( köszi a válaszotokat előre!

[link]

2014. aug. 3. 13:20
 1/3 anonim ***** válasza:
Pár éve adtam el egy 2.0 8V motorost. Szerettem, feleségem is szerette. Kényelmes, bár a dupla légzsákosban nincs kesztyűtartó és macerás bármit is elpakolni benne. Az enyémnek szét volt rohadva már a küszöb hátsó része, és a hátsó sárvédőíve. Néha kéthengeres volt, de egy trafócsere megoldotta a problémát. Helyi közlekedésnél kissé sokat kajált.
2014. aug. 3. 14:17
 2/3 anonim ***** válasza:
Megvannak a maga hisztijei, de inkább ez, mint egy uncsi passat.
2014. aug. 5. 18:20
 3/3 Gyugyo72 válasza:
Szia! Most vettem első francia autómat. Remegő kézzel fizettem ki. Renault Laguna 1 kombi, 1.6 16v. 3 hete hajtom, csodás! Németországból jött januárban. Szerintem élete nagy részét garázsban töltötte. Makulátlan karosszéria, 2000.09.12.-i autó 174.000 km-el. A kényelemről meg nem is beszélve. Előző autóim: Mercedes, Opel Vectra, Astra G, Fiat Uno. A nyomába sem érnek. A fenntartása drágább mint egy Astra G- nek, de az autózás csodás vele!
2014. okt. 2. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!