Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Renault Laguna I műszerek...

Renault Laguna I műszerek nullázása lehetséges?

Figyelt kérdés
95-ös évjáratú Lagunámon szeretném a fogyasztás mérő műszereket nullázni, amennyiben lehetséges. Más autóknál azt tapasztaltam, hogy minden indításnál az átlagfogyasztást újra kezdi kalkulálni, ez viszont nem. És nem kapok valós képet a fogyasztásáról. Amennyiben lehetséges a nullázása úgy kérem írjátok meg, hogy hogyan lehet. Köszönöm :)
2014. jún. 13. 20:57
 1/3 anonim ***** válasza:

Nekem a Lagunában még nem volt multi kijelző, de a Megane-jainkon már van. Ezeket úgy lehet nullázni, hogy az aktuális értékhez lépteted az ablaktörlő karon lévő gombbal, majd megnyomod a műszerfalon a gombot ami a km órán van.

Ha pedig a léptető gombot nyomva teszed gyújtásra, akkor elkezdi kalibrálni a műszereket.

2014. jún. 13. 21:19
 2/3 anonim ***** válasza:

Közben rájöttem, hogy megmaradt itthon egy használati utasítás a régi Lagunából, itt vannak a megfelelő oldalak frissen fotózva:

[link]

[link]

[link]

2014. jún. 13. 21:29
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2014. júl. 16. 01:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!