Tudnátok nekem autót ajánlani? Kezdő jogsis lány vagyok, de 23 éves. Nem szeretnék nagyon pici, túl "játékosnak tűnő" autót.
Jó lenne klíma,kedvező fogyasztás,viszont ne legyen lomha.
ne tűnjön nagyon öregnek :) 450 ezer ft
aha. plusz még nagyon megbízható nem?
Vannak jók ennyiért, de vagy nem klímás, vagy nem lomha, vagy nem eszik keveset (bár ez relatív hogy kinek mi kevés, nekem 5 liter kevés, valakinek 10 liter még belefér).
Mivel a kedvező fogyasztás is játszik, így az a javaslatom hogy a lomhaság maradjon meg negatívumnak. 1.4-es benzines motorral szerelt autók (Astra, Octavia, Golf) ezeket teljesítik.
Opel vectra B, Citroen xsara Mercedes C osztály Mercedes A osztály
Honda civic. Ezek kicsit sokat fogyasztanak. Kedvezőbb fogyasztási adatokkal Skoda fabia Skoda octavia Wolksvagen polo lll tipust tudnám ajánlani és ha vásárolsz mindenképpen vigyél magaddal autóhoz értő ismerőst ha nincs keress fel egy műhelyt beszéld meg velük hogy csináljanak egy teljes átvizsgálást neked a kiszemelt autón ennek a bérét vállald és a tulajdonossal akitől meg kívánod venni az autót, menjetek el az átvizsgálásra közösen . Aki nem egyezik bele azzal ne is foglalkozz tovább mert problémás lehet az autó állapota.Ne siesd el a vásárlást szánj rá ha nem sürgős a kocsi egy vagy akár két hónapot is, megéri kivárni egy jó vételt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!