Fiuk! Ti nektek bejön ha egy lány motorozik?
Én még egy lányt se láttam motorozni csak a tv-ben :D
Robogón láttam már lányt de most nem ez volt a kérdés.
Mivel nem vagyok fiú, a páromat kérdeztem. Azt mondja, az tökjó dolog s igen, bejön :)
(Mindketten motorozunk amúgy.)
Amúgy nekem is bejön, olyan kevés motoros lányt látok, bár egyszer voltam egy vezetéstechnikai tréningen, amit direkt lányoknak szerveztek a csamosok (Csajok A Motoron, a párom jár a fórumukba és kapott is cuccokat egy túraleírásért vagy miért. nekem túl rózsaszín az oldal :P), na ott elég sok lány volt motorral. S tudok róla, hogy van egypár igencsak hozzáértő. Én kis amatőr vagyok és elég bizonyos, hogy sose leszek "jó", de az nem baj, attól még jól tud esni a dolog.
Bejön?
Imponál esetleg. De mi köze (mit tesz) hozzám, ha ő motorozik? Maximum, ha felültet maga mögé, és visz, mert élvezem, akkor jelenthet számomra is valamit (különben pedig csak önmagának motorozik).
De ez egy külsőség, a jellem a lényeg, ahhoz pedig maximum annyi köze, amennyiben valamilyen félelmet, előítéletet legyőzve vágott ebbe bele, nem pedig valamiféle másoknak megfelelési / feltűnési / utánzási ingertől vezérelve.
Ha pl. van olyan lány, aki szintén motorozna, ha tehetné, magyarán aki nem motorozik, kevesebb volna ettől? Nem. A kedvtelésem nem feltétlen én vagyok, hanem annál sokkal több, és kellemetlen / csalódás, ha valaki csak ennyit vesz észre az "egész"-ből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!