Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleményetek erről?

200025 kérdése:

Mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok, és segédmotoros vizsgát szeretnék tenni majd a közel jövőben. Nektek erről mi a véleményetek, nem fognak megszólni érte. A normális válaszokat köszönöm.

2014. jún. 25. 11:15
 1/8 kata kata ***** válasza:
Nem te leszel az első női motoros.Vannak sokan.Nem kell törődnöd senki megjegyzéseivel.
2014. jún. 25. 11:23
 2/8 anonim ***** válasza:
Több ezer embernek van AM vizsgája 14 évesen, miért kéne bármiért is megszólni?
2014. jún. 25. 11:23
 3/8 anonim ***** válasza:

Én alapból ellenzem ezt az egészet, nem adnék semmilyen motort 21 év alatti kezébe.

Viszont van jó pár motoros csaj, nem ciki lesz hanem döglenek utánad a pasik, de gondolom ez a cél nem pedig a motorozás maga

2014. jún. 25. 11:25
 4/8 A kérdező kommentje:
De a motorozás a lényeg. Mert élvezem.
2014. jún. 25. 11:33
 5/8 anonim ***** válasza:
Utolsó egy 50 ccm robogót ne nevezzünk már motornak és biztosan döglenek a pasik a robogós csajok után a bili sisakkal? :D Am. meg jó ötlet gyorsabban tudsz közlekedni kb. erre is való a robogó.
2014. jún. 25. 11:33
 6/8 anonim ***** válasza:
Miért kell másokkal foglalkoznod? Akarsz normálisan motorozni? Igen? Akkor tedd le vegyél egy motort menj vele sokat s mire a nagymotorra leteszed már lesz tapasztalatod. Hordj mindig sisakot kesztyűt zárt ruházatot. Aki normális motoros mondom motoros és nem esőtől hidegtől s tudom is én mitől félő nem hobbysta az értékelni fog s segíteni is ha valamiben kell. Szóval csak hajrá!!!! S a sok hülyére ne halgass!
2014. jún. 25. 11:40
 7/8 A kérdező kommentje:
kösz
2014. jún. 25. 11:44
 8/8 anonim válasza:

Lesz egy pár óvó gondolat a szüleidtől meg a barátaidtól is. De ha van hozzá kedved akkor hajrá. Volt egy barátnőm aki (bár kissé szégyenlem de) nállam is sokkal jobb időket ment ugyanazzal a GSX-R 600 al. Ő is robogón kezdte 14 éves korában mint szerintem sokan.

Mondjuk én Simson -on kezdtem. De akkor még éltek a dinoszauruszok. :-)

28F

2014. júl. 2. 23:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!