Porsche tulajdonosok! Ebben valaki tud segíteni?
Röviden: 20 éves vagyok ,és kb. 3 éve eldöntöttem,hogy életem egyik fő célja,hogy legyen egy 911-em, mert pontosan azt láttam benne,mint amilyennek magamat is látom. Letisztultság,elegancia,nem egy tömegcikk,precizitás,erő.
Jelenleg egyetemre járok mérnöki szakra, 2 év múlva végzek, aztán azon leszek,hogy utána 2-3 éven belül meg is vehessem álmaim autóját.
Ha az utcán Porschét látok,akkor kb. mindig leesik az állam,pedig nem mostanában láttam az elsőket,de még mindig elvarázsol,egy igazi jelenség..
Esetleg lenne itt olyan valaki, aki előzetes egyeztetések meg kapcsolatfelvétel után bemutatná nekem közelebbről is ezt az autót? Annyiban elég sokat jelentene,hogy nagyon tudna motiválni(nem mintha amúgy nem lennék motivált,mert nagyon is) de mégis..
Esetleg,ha valaki leírná,hogy hogyan/milyen körülmények között vette meg az autóját és milyen indíttatásból vagy mit jelent neki, tehát a saját történetét úgymond, azt is nagyon megköszönném! :)
Kösz a válaszokat!
"mert pontosan azt láttam benne,mint amilyennek magamat is látom. Letisztultság,elegancia,nem egy tömegcikk,precizitás,erő. "
Azért ez elég durva így szerda estére. De ahogy gondolod.
Ám de miért nem mész el egy használt autó kereskedésbe és nézegeted ott? Szerinted itt lesz bárki is akinek van egy 30-40 milliós autója és rád ír és csak úgy találkozik veled, hogy megmutassa a méregdrága autóját? Neked se lesz sokáig Porsche-d ha ezt nem tudod és majd minden jött-mentnek mutogatod. Amúgy ne hidd, hogy végzés után 2-3 év azt veszel egy ilyen autót. Ha csak nem vagy tele kapcsolatokkal. Másképp lehet, hogy sohasem lesz jó melód. Ismerek egy mérnöki diplomást, évek óta egy pici étteremben dolgozik 100 ezerért. Nem talál a diplomájának megfelelő munkát.
Nekem van egy Cayenne a parkolóban. 2005 év végi. Tesóm bele kell akkor húznod ha ilyet akarsz.
Ha otthon maradsz akkor nem lesz ilyen autód egy ideig az 100.
Én kijöttem 3 éve 20 évesen németbe, havi 900 euróért szoptam, de most jó állás van és megtehettem ezt is. de ne hidd h bárki csak ugy beleenged ülni egy ilyen autóba.
bemutatni ? gyere ki Berlinbe és viszlek egy kört.
milyen körülmények és indíttatás ? háát itt erre amerre dolgozok mindenkinek drága terepjárója van és én sem akartam kilógni a sorból, amúgy minden áron terepjárót akartam és a kereskedésben volt még egy Hummer h2 amit tankoljanak az olajkirályok és egy x6. ez olcsóbb volt :) de megszerettem nagyon a kicsikét
"mert pontosan azt láttam benne,mint amilyennek magamat is látom. Letisztultság,elegancia,nem egy tömegcikk,precizitás,erő."
LOL :D nem vagy egy kicsit önbizalomhiányos? :D Amúgy, sok sikert hozzá, de 12 millát nyugodtan lehet számolni egy 5-6 évesre is, havi 3-4 kilót stabilan el kell tegyél, ezt minden hónapban, és akkor jön ki három év alatt az ára, na de azért lakni sem olcsó, és a kaja is valamivel drágább kinn, bár nem annyival amennyivel a fizetések többek. Szóval lehet hogy lessz abból 4-5 év is, ha tényéeg kitartó vagy, persze ha van hátszeled a család részéről, akkor nem szóltam. de a 2-3 évet kitűzni nem rossz, mindig egy kicsit merni ell nagyot álmodni, abból a dologból lesz valami!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!