Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Porsche tulajok! Ha valaki...

Porsche tulajok! Ha valaki megkeresne titeket, hogy neki az is a kedvenc autója, de még nem volt lehetősége közelebbről megcsodálni, akkor lehetséges, hogy elvinnétek egy körre?

Figyelt kérdés

Ez a kedvenc autóm már egy jóideje, az a célom,hogy nekem is ilyenem legyen,és ha minden jól megy 4-5 év múlva össze is jön. De eddig sajnos,még nem ülhettem benne,pedig nagyon szeretnék. Ezért már többször eszembe jutott,hogy ha látok benzinkúton mondjuk egyet,akkor beszélnék a tulajával,hogy legalább normálisan megnézhessem közelről. Szerintetek ez működhet ez az ötlet? Vagy milyen más lehetőségem lenne még,hogy üljek benne?

Kösz a válaszokat!

21f

2014. jún. 29. 12:17
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
86%

Ugyan nekem nincs Porschem de ha lenne én megengedném.

Vezettem már, de nem olyan jó mint amilyennek sokan gondolják, megnéznek az biztos, de kényelmetlen és meleg.

2014. jún. 29. 12:29
 2/11 anonim ***** válasza:
6%
Elküldeném a francba. Egy 924-esem van, de egy idegen, akit akkor látok először, ne akarjon már belepofátlankodni az ÉN kocsimba.
2014. jún. 29. 13:20
 3/11 anonim ***** válasza:
Egy nap legalább húszan kérik meg a Porsche tulajokat erre, ezért inkább senkinek sem engedik. Vagy legfeljebb ismerősöknek.
2014. jún. 29. 13:50
 4/11 A kérdező kommentje:

Hát nem,tudom hányan kérik meg naponta őket,de idegenek közül nem hiszem h sokan merik,pedig szerintem nincs benne semmi. Az meg hogy megengedi vagy nem, az meg úgyis egyénfüggő.

De egyébként,tényleg milyen lehetőségek vannak,arra hogy kipróbáljam? Sajnos eddig még csak ez jutott eszembe..

Kösz az eddigi válaszokat!

2014. jún. 29. 14:03
 5/11 anonim ***** válasza:
Kölcsönözz ki egyet egy napra.
2014. jún. 29. 14:44
 6/11 anonim ***** válasza:
Ez körülbelül olyan, mint ha "Tetszik a barátnőd, add kölcsön egy órára hogy kipróbálhassam."
2014. jún. 29. 16:00
 7/11 A kérdező kommentje:

Utolsónak.. szerintem nagyon nem olyan. Eleve ,nem vezetni szeretném,hanem csak ülni benne, másrészt vannak olyan emberek,akik bírják azt,akinek hasonló az érdeklődésük mint nekik.

Az a baj,hogy neten nem találtam bérelhető 911-et.. de ha valaki tudna,akkor megköszönném ha szólna!

2014. jún. 29. 20:47
 8/11 anonim ***** válasza:

Pedig az első google találatban benne van a lehetőség egy 911 porsche vezetésére:

[link]

2014. jún. 29. 20:57
 9/11 A kérdező kommentje:
Nah köszönöm , ez is valami :) bár igazából úgy lenne a jó h nálam van egy napig és mászkálok vele egész nap , de ez se rossz végülis..
2014. jún. 29. 21:02
 10/11 anonim ***** válasza:

Velem megesett párszor, hogy megkérdezték, igazából hangulattól függ meg attól, hogy ki kérdezi. Mikor odajött egy kisgyerekes család hogy megnézhetik-e, ráértem, még a motort is megmutattam, picit beszélgettünk is, nekik volt pár perc kellemes programjuk, nekem meg jól esett, hogy örültek. De volt hogy egy enyhén szólva is kisebbséginek látszó pár jött oda, hogy ugyan megnézhetik-e belülről, mondtam nekik, bocs de nem érek rá... szóval ettől függ, amolyan első benyomás + hangulat. Vinni csak közeli ismerősöket vittem meg vezetni se vezette más, ez a kérdés az enyém volt.

http://www.gyakorikerdesek.hu/kozlekedes__egyeb-kerdesek__57..

2014. jún. 29. 23:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!