Porsche tulajok! Ha valaki megkeresne titeket, hogy neki az is a kedvenc autója, de még nem volt lehetősége közelebbről megcsodálni, akkor lehetséges, hogy elvinnétek egy körre?
Figyelt kérdés
Ez a kedvenc autóm már egy jóideje, az a célom,hogy nekem is ilyenem legyen,és ha minden jól megy 4-5 év múlva össze is jön. De eddig sajnos,még nem ülhettem benne,pedig nagyon szeretnék. Ezért már többször eszembe jutott,hogy ha látok benzinkúton mondjuk egyet,akkor beszélnék a tulajával,hogy legalább normálisan megnézhessem közelről. Szerintetek ez működhet ez az ötlet? Vagy milyen más lehetőségem lenne még,hogy üljek benne?
Kösz a válaszokat!
21f
2014. jún. 29. 12:17
11/11 A kérdező kommentje:
Utolsónak köszönöm! Hát igen,gondoltam,hogy ilyen első benyomásról lehet szó itt is, úgy h szerintem pont emiatt meg is fogom próbálni legközelebb ha látok,mert abba,valamint kommunikációba elég jónak tartom magam :D Úgyis van kb. 8-10 911-es a városban,az egyik biztos össze jön majd..
2014. jún. 30. 20:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!