Lanyok tetszik nektek a Porsche panamera?
Figyelt kérdés
Es ha igen milyen színben stbb:) mi a véleményetek róla2014. júl. 25. 22:59
1/4 anonim válasza:
Hogyne tetszene nekik. Ha sokmilliós autóval jársz, lényeg hogy neked tetsszen hisz nekik maximum a pénz a fontos, illetve az hogy drágának nézzen ki az autó. Na egy ilyen német benzinfalóban ez mind megvan.
2/4 anonim válasza:
A traktorhuszároknak készült belőle dízel is. Mer' azzal lehet spórolni!
3/4 anonim válasza:
:D fura autó, nekem egyáltalán nem jön be. Nem tudom eldönteni, hogy valójában mi is ö. Az ilyenre mondják, hogy shooting brake? Szerintem inkább kombi. A dízelmotorral illúzióromboló, V8-as benzinessel meg nem " jellegzetes Porsche", mert ugye nem boxermotros. Se terepre nem jó igazán, sz pályára, se családi autónak... Nem tudom hova tenni, nem jön be. Mondjuk nem vagyok lány... De ha már drága, valamire való autó kell, akkor egy morgós, 300 lovas Impreza még a 2-literes motorral :3 Ritkább, karakteresebb, jóval használhatóbb.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi srácok de en a lanyok valaszaira lennék kiváncsi:):)
2014. júl. 31. 16:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!