Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek mit csináljak?...

Szerintetek mit csináljak? Ukrán benzint (vizeset) vásároltam.

Figyelt kérdés
vagy 4órája beltöltöttem 20l ukrán benzint a 206-osomba amivel átvertek mert nem tiszta benzin volt szerintem mert nem indul a kocsi.... mit tehetnék ilyenkor???? a benzinszivattyúról nem tudom levenni a csövet mert speciális!! várom a hasznos ötleteket!!!
2010. jan. 10. 19:59
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Ha benzines akkor nincs semmi gond, csak ki kell takarítani az üzemanyagrendszert...tank, csövek, szűrő(szerintem ezt cseréld is ki), ac......
2010. jan. 10. 20:12
 2/16 anonim ***** válasza:
24%

tréler, szakszervíz.

Utánna meg imádkozz hogy a motorba nem került. (és hogy csak a benzinpumpádat kelljen cserélni)

Tudom, g.cin hangozhat de nagyon mást nem tudsz tenni.

2010. jan. 10. 20:13
 3/16 anonim ***** válasza:
ha meg ki akar szivni, akkor eleg hozza egy darab slag, es valahogy meg kell oldanod hogy a kocsi magasabban legyen mint a tartaly amibe engeded a benzint. kicsit megszivod a slag veget es mar suvit is ki belole az uzemanyag.
2010. jan. 10. 20:14
 4/16 anonim ***** válasza:
*od
2010. jan. 10. 20:14
 5/16 anonim ***** válasza:
Ha csak szaggatna, de beindulna, talán elég lenne fullra tankolni jó minőségűvel itthon, plusz adalékanyag. De mivel nem is indul...lehet, h kevesebb kárt okozol, ha leszereled a tankot, és kitisztítod.
2010. jan. 10. 20:15
 6/16 A kérdező kommentje:
kiszivni nem lehet mert benne van a lopásgátló és emiatt nem megy le a cső!!! de a benzin szivattyúnál ha letudnám venni a csövet akkor gyújtáskor a szivattyúval kitudnám nyomatni!!!!
2010. jan. 10. 20:19
 7/16 anonim ***** válasza:
5%

ahelyett hogy spóroltál volna pár száz forintot, most költhetsz a kocsidra jópár ezret.

attól mert ott majdnem feleannyi a benzin mint nálunk, nembiztos hogy jó.

sőt. :O

2010. jan. 10. 20:22
 8/16 A kérdező kommentje:
én nem azt kérdeztem senkitől h mit szurtam el hanem h a hibát hogyan tudnám helyre hozni!!!! köszi
2010. jan. 10. 20:30
 9/16 anonim ***** válasza:
Én mikor vizes bengát tankoltam, akkor denszeszt öntöttem hozzá, mert az keveredik a vízzel, így oldva meg a problémát. Hozzátenném, ha hivatalos kúton tankoltál, akkor valószínűleg valami más geb@sz lesz és nem a benzin vizes.
2010. jan. 10. 20:33
 10/16 anonim ***** válasza:
szerintem itt inkább az lehet, hogy a magyarok basztak ki vele, és ők adták el neki a benzint, szóval nem az ukránoknál van a hunyó, de boccs ha tévedek
2010. jan. 11. 09:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!