Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vennétek 13 éves autót, vagy...

Vennétek 13 éves autót, vagy az már túl idős?

Figyelt kérdés

A kérdésem az lenne, hogy nektek mi az a határ korban egy autónál, amit még bevállalnátok, illetve aminél már elgondolkodnátok, hogy lehet, hogy már túl öreg. Most ártól függetlenül kérdezem.

Illetve kiadnátok egy 13 éves autóért mondjuk 1.1-1.3 milliót? Én konkrétan egy Mercedes C 180 Sportcoupe-val szemezgetek, de nincs tapasztalatom ezzel a típussal, nem tudom, mennyi számít megbízhatóak ilyen korban.

2014. júl. 26. 18:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
51%

"És kedved #1, nem mindenkinek futtja 2-3 éves autókra..."

És? Nem az volt a kérdés, hogy ki mit engedhet meg magának, hanem, hogy venné-e 13 éves autót.

2014. júl. 26. 20:27
 12/16 A kérdező kommentje:

Miből gondolod, hogy nem kérdeztem meg a rokonokat már? Attól még érdeklődhetek itt is szerintem. Kíváncsiságból tettem fel a kérdést, nem azért, hogy ezek alapján a vélemények alapján döntsem el, hogy vegyek-e autót. Egyszerűen érdekel az emberek véleménye, tapasztalata, ennyi.

2014. júl. 26. 20:34
 13/16 anonim ***** válasza:

Én egy hónapja vettem egy 19 éves Swiftet.

Semmi baj nincs a korral, állapotot nézünk mindig.

És egy kis poénos történet a világhálóról:

"Mi van, ha az autó hétéves lesz, széthullik atomjaira a lámpánál, és eggyé válik az univerzummal? Gondolom a szerelőtök sosem vállal hét évnél idősebb autót, nehogy pont az ő műhelyéből párologjon el az autó, és ne tudjon elszámolni darabra vele. Az úton lévő idősebb autók gazdái biztos valami izraeli, amerikai, szabad kőműves, földönkívüli összeesküvés részesei lehetnek, hogy megy még az autójuk. Gyorsan meg is hirdetem a 12 éves 340 ezret futott Caddy-met nehogy én is megszívjam. (Hogy fog engem szidni a szerelőtök, ha ezt esetleg elolvassa!"

[link]

2014. júl. 26. 21:47
 14/16 anonim ***** válasza:
Kinek mire van pénze. Nekem most arra van pénzem, hogy egy F Astrát vegyek, ami olyan 15-18 éves körül van. Ha lenne pénzem, újat vennék, nem érdekelne az értékvesztés mert úgyis hosszú távra terveznék vele, de 1 millióból én nem biztos hogy mernék egy prémium autót venni. Esetleg akkor, ha az az 1 millió az 4 havi fizetésem. De ezt neked kell eldőnteni, hogy mennyi a bevételed és kiadásod, mennyit tudsz rászánni. Senki nem ismeri innen az anyagi helyzetedet.
2014. júl. 26. 22:21
 15/16 anonim ***** válasza:

Ha nagyon csóró lennék, akkor vennék 13 éves autót is, persze. Azokból is ki lehet fogni megkímélt, jó állapotú példányokat.

Ha engem kérdezel, én 5-6 éves autókat szoktam venni és olyan 10 éves korukig hajtom.

Viszont van egy 1978-as, azaz 36 éves példányom is. De ez inkább hobbiautó mint mindennapi közlekedési eszköz. Ezért nem is tervezem, hogy megváljak tőle.

Amúgy az évenkénti alváz lefújása nem biztos hogy olyan jó ötlet. 20 év múlva már ujjnyi vastagon lenne rajta a bitumen, ami nem biztos, hogy annyira jó dolog.

2014. júl. 26. 22:40
 16/16 anonim ***** válasza:

Ha végignézel az utakon futó autókon akkor azt látod hogy több mint fele 10 éves.

Én 15 éves autót tervezek venni, apámnak 17 éves autója van és jó kocsi az, akkor a 15 éves le lehet rosz.

2014. júl. 26. 22:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!