Wolferl kérdése:
Ti melyik autókereskedésben vennétek autót Budapesten?
Figyelt kérdés
A Fővárosi Autópiacra érdemes kimenni szombaton, ott kereskedők és tulajdonosok is árusítanak autót? Mekkora a választék? Mielőtt valaki lebeszélne a kereskedőkről, ismerem a buktatókat, engem kifejezetten az érdekelne, hogy ha valaki kereskedésben vásárol, hová érdemes elmenni...2014. jún. 27. 21:07
1/10 anonim válasza:
m3autópark..videót is csinál a kocsijaikról..és nem ver át..
2/10 anonim válasza:
Néha körülnézek ott, mind használtautó kereskedő. A márkakereskedéseknek vannak használtautó programjaik, mint a Volvo selekt. Ugyanez megvan a többi márkánál is. Nálam első helyen van az hogy egyenesen a tulajtól veszek, ha nem találok így autót akkor a már említett márkakereskedős használtautó programok jönnek szóba. Van még a Weltauto, meg néhány nem murvás kereskedő. Vácon van pl az Er car, az ilyen. Ezek mind kicsit drágábbak mint az egyszerű murvás kereskedők, de jobb autóik is vannak.
4/10 VarMa válasza:
Vacon az ER auto-t tudom ajanlani, korrektek, az autoval sem *asztak at. En nem csaladotam bennuk azt kaptam amit vartam es nem mondanam hogy az atlagnal dragabbak...
sokan lehuzzak de szerintem szinten nagyon korrekt brigad a Csonti Car is en toluk 1 autot es motort vettem, illetve kesobb egy autot adtam el nekik.
maximalisan korrekt hozzaallas es nagyon dekorativ ugyintezo holgyek :-D
5/10 anonim válasza:
Dunaújváros, M6 autó vagy mi a neve, nagyon korrekt, és jó autókat árul.
Alkudni nem nagyon lehet, mert olyan a felhozatal. De ezen kívül nagyon oké a hely
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
2014. jún. 29. 15:39
8/10 anonim válasza:
viszont "A Kedvenc" kereskedésében nem vennék autót.
9/10 omgfiú válasza:
Én a SÉRAutó-tól. Keress rá facebookon :)
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, végül a Fővárosi Autópiac nyert.
2014. nov. 4. 22:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!