BMW 316i vélemények? Első autó lenne.
Figyelt kérdés
Kinéztem jópár 316-ot, nem nagyon ültem még ilyenben.
Viszont elegáns a megjelenése.
Nem akarok ehelyett másikat, nem érdekel a swift 5 lityós fogyasztása, nekem csakis ez kell.
Aki ilyet birtokol, tudna róla írni pár szót?
2014. júl. 26. 15:35
11/13 anonim válasza:
500-ból e36-os compact-t vagy sedan-t lehet venni, ami használható, 316i, vagy 318i. Utóbbi jobb választás szerintem, ha már nem elsődlehes szempont a fogyasztás, akkor az a kb. plusz 1 liter benyelhető. a fenntartása nem horror, ha neked ez kell benyeled a plusz költséget a swifthez astra-hoz képest. ezekkel a motorokkal nem rakéta, de pont jól megy, gondolom nem vagy nagy BMW szakértő/rajongó, így felesleges ódákat zengenem egy 6 hengeres 28i-ről, meg hétköznapi használatra nem is kell 200 lóerő, a 318-as tökéletesen kiszolgál, de a 16-os sem rossz a kasznihoz képes elég jól megy, 10 körül 100-on, óra szerint 200-at nyaldossa km óra alulról, szóval elég. a motorok elég jók, nincs jellemző konstrukciós hiábájuk, ami maitt nem lehetne ajánlani, de ettől függetlenül is rengeteg mindent érdemes megnézni rajtuk a vásárláskot, mint bármelyik más autónál, tekintve hogy a legfiatalabb is 16 éves.
12/13 anonim válasza:
Nekem két éve van 316i sedan... sperdifis ...nem tom nekem bevált és imádom 7.5 es fogyasztás ha keentem neki nagyon akkor 9-10. Fentartási költsége nagyon barátságos csak jominöségü uj cuccokat veszek bele. Évi adoja kemény 10500 ftxd biztositás se vész. elsö autonak jo....késöbb ha gyüjtök egy kis pénzt tervezek nagyobbat venni az már hathengeres lesz, és joval drágább fenttartásu xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!