MInd3 legalább 75 lóerős benzinmotorral, mert havi 1-2 alkalommal el kellene bírnia egy 700kg-os utánfutót is. Melyik lenne a legalkalmasabb, melyiket jobb vezetni és melyik megbízhatóbb.
Kicsit az F Astra felé húzok, mert abból sokkal nagyobb a választék ennyiért, mint a másik kettőből.
2014. júl. 25. 13:47
1/7 anonim válasza:
Jól leszűkítetted a választási lehetőségeket. Igazából mindegy melyiket veszed, egyik sem kényelmes, egyiket sem jó vezetni (ha élmény vezetésre gondolsz), ha szimpla igásló kell akkor válassz úgy, hogy a legjobb állapotút vedd meg. Rosszul nem jársz egyikkel sem.
2014. júl. 25. 13:57
2/7 anonim válasza:
Vegyél egy öreg civicet, azokat még vezetni is jó :)
2014. júl. 25. 14:01
3/7 Josse1986 válasza:
Hát azért 300ért csodát ne várj. Kezdő autónak ezek tökéletesek, de mindenképpen költeni kell majd rájuk. Amit tudok neked írni: 300ezres 1.4 mk3 : 2 év alatt kellett rajta összes szilentet cserélni, 2 kipuff dobot, gyűrűzni es szelepszar szimeringezni, hidrotőkeket cserélni, 2 első elemet cserélni rohadas miatt. Erről van tapasztalom.
2014. júl. 25. 14:01
4/7 A kérdező kommentje:
Nem igásló lesz, vigyázni fogok rá és rendben is tartom, csak néha futót kell húznom vele, ez a fő oka hogy veszem. Amúgy ellennék továbbra is a Simsonommal meg a szüleim kocsijával mint ahogy eddig is volt.
Próbáltam leszűkíteni és igazából ennyi pénzért nem is nagyon van más, ami jó lehet, csak jóval öregebbek vagy negbízhatatlanabbak. A Suzuki is ésszerű választás lehetne, tipikusan azt ajánlják és én is azt ajánlom mindenkinek ebben a kategóriában az F Astra és a GOlf 3 mellett, de a futózás miatt azt kizártam.
2014. júl. 25. 14:02
5/7 A kérdező kommentje:
3. válaszoló
Ezzel tisztában is vagyok, van is olyan 500ezrem erre az egész autós témára, csak most ha az összes pénzemet autóra költöm és annál is előjön valami, akkor nem marad tartalék, így meg marad olyan 150ezrem átírás után.
2014. júl. 25. 14:04
6/7 anonim válasza:
Ennyiért Ibiza (meg Civic is) csak olyan van amit kezelésbe vett egy hülyegyerek és a lelkét is kitaposta. Golf 3-ból a használható kicsit drágább, de nem lehetetlen találni ennyiért, csak sokat kell keresni. Az F Astra meg nagyon tud rohadni, de 300-ért nagyobb a választék belőle.
2014. júl. 25. 18:05
7/7 anonim válasza:
Én egy öreg Volvót vennék, ezeket a régi svéd gépeket nem lehet kinyírni, általában ezekben elég nagy motorok vannak bírnák a futót és azért az sem utolsó hogy a volvo a legbiztonságosabb autók között van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!