Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Azt mondják hogy az UAZ 469 a...

Azt mondják hogy az UAZ 469 a legjobb terepjáro mert szinte bárhol elmegy, még mindig így van vagy már van nála jobb is?

Figyelt kérdés
2014. júl. 22. 22:58
 1/4 anonim válasza:
100%
Jobb van, de "uazabb" nincs, és ennek ma már kultusza van, ezért használják sokan. Amúgy gyenge, lassú, elavult, fapados, iszákos és megbízhatatlan. De azért jó terepjáró.
2014. júl. 23. 00:24
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Mindig is volt jobb az UAZ-nál (habár ez semmit sem csorbít a legendás terepképességein). Azonban annyi pénzből, amennyiből egy UAZ-t meg tudtál venni mondjuk a 80-as években, jobb terepképességű gépet szinte biztosan nem kaptál. Ma már a kultusza miatt ez sem igaz, egy valamirevaló UAZ-ért simán elkérnek félmilliót, egy komolyabban restaurált vagy megkímélt darabért egymillión felüli összeget kell kicsengetni. Annyiból pedig már sokkal jobb terepgépet is lehet venni. De vehetsz roncsot is, alkatrészt még mindig gombokért lehet szerezni hozzá. Csak győzd szerelni meg etetni.
2014. júl. 23. 02:52
 3/4 A kérdező kommentje:
És akkor milyen jobb terepkepessegu terepjarok vannak?
2014. júl. 23. 10:17
 4/4 anonim ***** válasza:

a terepképesség nem csak a kocsin múli, hanem a gumikon is.

l200-asal voltam egy hegyen, hóban. lefelé jövet a két kerék nyom között 1,5 méteres gödör. Nagyon lassan ereszkedtem, mert éreztem hogy csúszik. Leértem, jött egy UAZ, kb 30-al jött lefelé. Lent annyit mondott, ide gumi kell ecsém, mert ami neked van az szar.

2014. júl. 23. 13:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!