Melyik a jobb úgy általánosságban a :Fiat Bravo vagy a Seat Ibiza?
Figyelt kérdés
köszi a válaszokat2014. júl. 24. 11:09
1/8 dirtboy válasza:
ibizám még nem volt de havernak az van,igazából egyik sem egy élményautózásra való,mind kettő arra jó hogy A-ból B be eljuss.
nekem bravo van és ha most vennék maradnék is annál igaz csak 3 ajtósak a bravok.
5/8 anonim válasza:
Brava volt a családban ( az is majdnem teljesen Bravo), meg voltunk vele elégedve, inkább ez, mint az Ibiza.
6/8 anonim válasza:
Ibiza egyértelmű minőség megbízhatóság . Valaki azt írta nem élményautó és a-b annak ajánlanám az Ibiza Cupra 1.8T verziót 180LE vagy az 1.9PDTDI-t 160LE :)
7/8 dirtboy válasza:
ma 00:11
igen tudom hogy vannak erős motorral szerelt verziók is, a bravoból is van elég erős verzió de szerinted itt most arról van szó?
szerintem marhára nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!