Szerintetek az a srác aki 19-20 évesen több mint 300 lóerős komoly kocsit vezet, az fejben is komoly, hogy tudjon uralni egy ilyen gépet?
Gondolom ha megadatik valakinek, hogy benne üljön, akkor elég komoly is hozzá.
Ti mire gondolnátok, ha meglátnátok egy alig 20 éves srácot, egy több száz lóerős BMW-be mondjuk?
Én már vezettem 760i-t, amit a kereszapámék adtak ide, hogy hozzam el a városból neki.
Automata volt, de az egyenesben sem mertem 120 fölött menni vele.
19 vagyok, úgy gondolom kellő komolysággal vezettem az autót.
Mikor átültem az én régi kis A4-esembe a 101 lóerejével... hát.. olyan mintha kihagyna 2 henger a négyből :D
Hát, 6000 cc, de igencsak tapadtam az ülésbe :D
Sohasem éreztem még akkora gyorsulást. Már-már szédül az ember.
Hihetetlen.
Nem az enyém volt az autó, így nem kockáztattam. De még ha az enyém sem :)
Miért ne tapasztana bele? Az én autóm igaz csak 1700kg, de 6,3 alatt van 100-on, szerinted abban nem tapadsz? Összehasonlításképpen egy 1.6 VTI Civic-et 10-12 másodperccel verek a 0-200km/h-s sprinten, de egy 325i is kap 10 másodpercet.
A 760i gyorsulása 100-ra meg 4,6sec,akkor szerinted? :D
jó lesz az 5,6-nak is.
Egyébként nem hogy a te autód a 6,3 másodperces 0-100-a, még a 760i sem présel az ülésbe.
Talán a legújabb, ami 4,6 alatt gyorsul, nem ezekbe a nagy batárokba nem érezni a gyorsulást.
Utasként jobban érezni, de ha vezeted akkor semmi, ha csak nem egy Bugatti Veyron vagy egy laferrari keveset érezni belőle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!