Melyikkel a legkönnyebb megtanulni vezetni, ha az oktatót nem vesszük figyelembe?
3 autó közül választhatok: az újabb típusú "gömbölyű" Swift benzines, szintén az újabb típusú Megane, csapott hátú, dízel, vagy egy benzines Toyota Auris?
Személy szerint a Megane a legszimpibb, a Toyota hatalmas, biztos nehéz vele parkolni, a Swiftről meg nem alkottam még véleményt :)
Én a Toyotát választanám, de kinek mi.
Amúgy vagy Megane vagy Swift végül is hót mindegy.
Én is a Toyota-t választanám.
A Renault vagy a Suzuki-t biztos nem vennék.
#2 most a tanulásról volt szó, nem vételről.
kérdező: Milyen kocsitok van otthon? Milyet tervezel venni? Barátok, haverok melyik oktatóhoz jártak?
#2:
Birka, nem venni akar, hanem tanulni rajta!
Kérdező:
Én a Megane-t ajánlanám, a dízellel könnyebb elindulni.
Saját autót vennék, és benzineset szeretnék, mert úgysem mennék annyit, hogy indokolt legyen a dízel, viszont énis azért választanám a Megant, mert könnyebb vele elindulni meg persze nehezebb lefulladni. Egyébként nemtudom mitől tartok, mind2 fajta autót tudnék szerezni gyakorolni + már annyiféle benzinessel mentem már (köztük sz*rrá hajtott Wartburgal, rossz régi Favorittal, stb) és még sohasem fulladtam le :)
Lehet inkább oktató alapján kellene választani? A Toyotától azért tartok, mert akkora dögnek tűnt a parkolóból, a Meganról meg eszembe jutott, hogy ültem én már Megane anyósülésen, és vertem a fejem a tetőbe..
Nehéz dilemma mondhatom :D
Szerintem a nagyobbat válaszd..mert ha azzal megtanulsz parkolni,akkor a kissebbel is fogsz majd tudni.:)
De ahogy érzed.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!