Autóvásárlásnál Ti mennyire veszitek figyelembe az ár/érték (évjárat) arányt?
de az ár érték arány nem fontosabb attól h neked mi tetszik ?
mert most 2millióval többet ér 1 coupe ? :S
Egy coupé max újonnan kerül 2 millával többe.
Egy használható BMW E36 316i sedan kb fél milla, ugyanebből egy coupét is kapni ennyiért.
Kinek mit jelent az ár-érték arány. Neked a sedanok értékesebbek, mert be lehet ülni hátra kényelmesen.
(Akkor már miért nem a kombi, vagy az 5 ajtó, abba még pakolni is lehet)
Másvalaki nem szállítja a gyerekeit, neki fölösleges a
4/5 ajtós, szeret haladósan menni, neki azt jelenti a jó ár-érték arány, hogy megvehet egy Coupe-t 3000-s motorral, és kedvére nyomhatja a gázt. Nem szállít vele mosógépet, ellenben magassarkús, miniszoknyás csajokat annál inkább.
Van aki ki nem állhatja a műanyag autókat, ezért nem is vesz olyat. Nem ad ki olyanra pénzt, ami 1980 után készült. Neki az ár-érték az, hogy ritka veteránautókat vesz, ami k*vajól néz ki, és később akár haszonnal is továbbadhat rajta, ha akar.
Dehogynem. De a diszkó előtt mégis az SLK Mercik, meg a Porsche Boxsterek sorakoznak, nem a Renault Thaliák, és Fiat Multiplák.
A BMW-ket meg szerintem hagyjuk. Nincs már olyan kérdés itt az oldalon, amiben ne szerepelne a BMW szó a válaszok között.
A BMW lett az új Suzuki Swift. Mindenkinek az van.
Annyira tukmálják szegény emberekre, hogy az hihetetlen. Nem egy kérdést láttam, hogy sportos autót szeretne az egyén, és 10-ből 6 válasz az, hogy vegyél 320D-t. Mert az sportos. Mert az Béjemvéj. Az agyam eldobom :-D :-D
De ne menjünk bele, mert ez nem ide tartozik.
Tudom, nem leszek túl népszerű ezzel a válasszal, várom a fekete pontokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!