Mit kell figyelembe venni autó vásárlásakor?
sajnos akkor el kellene vinned magaddal egy szakembert, mert ha átvernek az drágább tanulópénz mint egy szerelő.
(és az embert mindig átverik az autósszakmában)
olyan típust kell venni, amibe szerelmes leszel. meglátod, sé azt mondod, nem érdekel senki és semmi, ez kell. szeretni fogod a hibáéi ellenére.
nekem is így volt mikor cigiztem a buszmegállóba, láttam egy BM?W-t a telepen, mondtam ez nekem kell, belebizseregtem olyan szép volt.
Másnap már itt állt a házam előtt, egyedül mentem, és elhoztam, azóta sem bántam meg.
nem szabad túl bonyolítani a dolgot.
Kérj meg egy ismerőst, aki kicsit ért hozzá.
De amúgy, ha régebbi autót veszel, akkor be feküdni alá, hogy van-e rohadás. Ha dízel, akkor izzítás nélkül, ha elindul, akkor a motorja jó. De ha tudnánk, hogy milyen autó, akkor könnyebb lenne
Olyat vegyél ami:
1. meg tudod fizetni (lehetőleg nem hitelből), és még marad az átíratásra is pénzed
2. megfelel a használati igényednek (elférsz benne, van hely a cuccaidnak, befér a garázsba vagy a parkolóba)
3. fenn tudod tartani gond nélkül (biztosítás, adók, szervizköltségek, üzemanyag)
4. tetszik neked a színe/formája/szaga (presztízse, bár ez szerintem nagy baromság).
Sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!