Mivel jobb egy drága autó? (Felvágni? )
Figyelt kérdés
Tusolás közben ép gondolkoztam és rájöttem hogy egy 300E forintos autó is elvisz mindenhova! Akkor most egy 3-4 millió forintos autó se tud többet! Az is útazásra való, inkább arra gondolok itt hogy sokan felvágás miatt vesznek drága kocsikat!2014. júl. 21. 17:42
21/25 anonim válasza:
Kerdezo: az az egeszseges ha az igenyek a lehetosegekhez igazodnak :) Remelem egyszer ugy alakul majd az eleted, hogy kiprobalhatsz es hasznalhatsz majd draga es jo autokat.
22/25 anonim válasza:
különböző versenyszériákban sokféle váltó van azért.. Persze a kézzel kapcsolható nszekvenciális váltó nem rossz, de az mindenképen kell, hogy a pilóta váltogasson. Ha valaki igazán tud vezetni, az manual-al is jól megy. Nézd meg mondjuk ne versenyautókat, hanem nurnburgringen olyan autóktól videót, amik kéziváltósak, és valami versenyző, vagy tesztpilóta, vagy félprofi sofőr megy vele gyorskört... a néhány 100-ad másodpec alatt kapcsoló félautomaták tényleg jók, jobb időt is lehet vele menni, de szerintem élvezetre a manuális jobb. Én pedig ha ilyen autót vennék,, akkor a lehető legnagyobb élményfaktort szeretném hozzá, és nekem a manuális többet ad. Elfogadom ha mások másként gondolják...
23/25 A kérdező kommentje:
Ültem már drága autóban is! Igen persze sokkal jobb minten téren kényelmesebb! :) csak úgy értem hogy én beérem mondjuk egy Honda civicel is 1991! :) Mondjuk trabant már nem kéne! :)
2014. júl. 23. 13:20
24/25 anonim válasza:
jó autó a honda civic, de ha te abból egy szépet szeretnél az sem 300 ezer ft, ha 91-es, ha nem. inkább olyan 5-600 a patent
25/25 anonim válasza:
Már szinte minden érvet elmondtak mért jobb egy drágább autó. Technikailag én is megkaptam volna 13 helyett 3 ért azt amit, de nem mindegy, hogy mellé egy hosszú úton mennyire kényelmes, és hetente 3 szor megtenni a Debrencen-Székesfehérvár-Debrecen távot azért elég jól jön, hogy nem úgy szállok ki, hogy majd elaszok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!